StoryEditorOCM
Crna kronikaStrava u Čistoj Velikoj

Sin jedinac u obiteljskoj kući s više metaka ubio oca, 45- godišnjeg pripadnika Specijalne jedinice splitske policije: Velika potraga za sada bez učinka, počinitelj pobjegao prema unutrašnjosti (FOTO)

Piše Šibenski.hr
26. ožujka 2017. - 19:24

Pripadnik Specijalne jedinice splitske policije, 45-godišnji muškarac, jutros u 11.15 sati je, nakon dojave, pronađen mrtav u svojoj kući u Čistoj Velikoj, priopćeno je iz Operacijsko-komunikacijskog centra Policijske uprave šibensko-kninske.
- Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih uz ovaj događaj-stoji u policijskom priopćenju.  

Prema neslužbenim informacijama riječ je o stravičnom kaznenom djelu. Naime, 45-godišnjeg policajca M.Š. ubio je njegov 19- godišnji sin. U svog oca ispucao je pet ili šest metaka. 

Također, prema dostupnim informacijama ne zna se gdje se trenutačno nalazi njegova majka, odnosno supruga ubijenog policajca.

Inače, 19-godišnjak, sin jedinac, je u bijegu i za njim policija traga....

Ispred kuće u kojoj se dogodilo ubojstvo nalazi se policija naoružana dugim cijevima. Policajci su sugerirali novinarima da se ne približavaju kući radi vlastite sigurnosti.

Kako u nefromalnim razgovorima kazuju mještani Čiste Velike ubojstvo se dogodilo u subotu u poslijepodnevnim satima. Tijelo poginulog 45- godišnjaka nađeno je tek u nedjelju ujutro, nakon što je navodno brat supruge poginulog 45- godišnjaka više puta zvao na fiksni telefon.

Budući da se nitko nije javljao, šurjak poginulog je zvao policiju, koji su pronašli tijelo stradalog pokriveno dekama, što je očiti znak da ga je ubojica pokušao sakriti.

U međuvremenu je policija bila blokirala šibensku gradsku četvrt Mandalinu, budući da sumnjaju kako se tamo kod djevojke skrivao počinitelj ubojstva.

Policijska blokada Mandaline je okončana, a svjedoci govore kako je u krug šibensko-kninske policije ušlo nekoliko policijskih vozila. Znači li to da je počinitelj uhićen? Službene potvrde te informacije još uvijek nema.

Tijekom poslijepodneva jake snage interventne policije pretraživale su teren u Čistoj Velikoj. Međutim, budući da se policjske snage povlače, intenzivna potraga za počiniteljem nije dala rezultata, javlja Jutarnji list.

Prema istom izboru, počinitelj ubojstva pobjegao je automobilom prema unutrašnjosti Hrvatske.

18. travanj 2024 02:34