StoryEditorOCM
Crna kronikaDvije krađe u Vodicama

Plaćao račun na pumpi i na pultu ostavio 1500 kuna: policija pronašla lopova i vratila novac

20. ožujka 2017. - 10:56

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 64-godišnjaka.

Osumnjičeni je 17. ožujka u Vodicama na tamošnjoj benzinskoj pumpi oštećenom otuđio 1.500 kuna, nakon što je taj novac oštećeni tijekom plaćanja računa na prodajnom pultu ostavio na dio prodajnog pulta namijenjenog za odlaganje stvari i nakon plaćanja računa nesmotreno ostavio novac i napustio taj prostor.

Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni novac je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U istoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 56-godišnjakinjom osumnjičenoj za krađu na štetu 30-godišnjaka.

Osumnjičena je 17. ožujka u Vodicama u prodavaonici zagrebačke tvrtke s blagajničke trake oštećenom otuđila novčanik, koji je oštećeni prethodno zaboravio. Tom prilikom je u novčaniku bilo 800 kuna, osobne isprave i stvari. Dio otuđenih stvari je pronađeno kod osumnjičene i vraćeno oštećenom.

Protiv osumnjičene će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

20. travanj 2024 04:45