StoryEditorOCM
Crna kronikaNa tri trake

Sudar triju vozila, pet osoba prevezeno u bolnicu, na sreću zadobili su samo lakše ozljede

Piše K. G.
8. ožujka 2017. - 13:59

Nešto prije 12 sati u Šibeniku se na šibenskoj obilaznici, točnije na dijelu "tri trake" dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. Policija je izvijestila kako se pet osoba prevozi u bolnicu.

-Dojavu o prometnoj nesreći dobili smo u 11.43 sati. Došlo je do sudara u kojem su sudjelovala tri osobna automobila. Iz dvaju vozila ukupno pet osoba zatražilo je liječničku pomoć i prevezeni su u šibensku bolnicu, dok iz trećeg vozila nitko nije trebao liječnika. Očevid je u tijeku i kada završi bit će poznatiji detalji ove prometne nesreće - kazala je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Od voditelja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Nina Brajkovića doznaje se pak kako su osobe prevezene u bolnicu tek lakše ozlijeđene.
-Na sreću nije ništa ozbiljno- izjavio je dr. Brajković.

Neslužbeno se doznaje kako je BMW njemačkih registracija prešao na suprotni trak i izravno se sudario s Opelom šibenskih tablica. BMW je uslijed udara izletio izvan ceste, dok je na kolniku ostao Opel na kojega je naletio Polo šibenskih registracija.

 

25. travanj 2024 10:39