StoryEditor
Crna kronikamanijak na biciklu

U Kaštelima uhićen 37-godišnji pedofil koji je u utorak napao djevojčice u parku. Još prije šest godina prijavljen je za bludne radnje

7. listopada 2020. - 23:29
Park u Kaštel Gomilici u kojem je pedofil napao dvije devetogodišnjakinjeSnimio: Jakov Žarko

Kaštelanska djeca i njihovi roditelji mogu odahnuti.. Policija je u srijedu u 15 sati u Kaštel Sućurcu uhitila 37-godišnjaka za kojeg osnovano sumnjaju da je baš on u utorak oko deset sati u Kaštel Gomilici na križanju Šenoine i Osječke ulice napao dvije devetogodišnje djevojčice koje su se upravo vraćale svojim kućama sa treninga iz obližnje dvorane.

Prišao im je s leđa te je jednu djevojčicu počeo ljubiti po obrazu i vratu te je dirao po cijelom tijelu, prislonivši svoje tijelo uz njezino. Manijak je prestao s bludnim radnjama tek kad su obje djevojčice počele glasno plakati nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Policija je jučer spominjala da se radi o kaznenom djelu bludnih radnji protiv nepoznatog počinitelja, ali se sada uhićenom 37-godišnjaku stavlja na teret kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta mlađeg od petanest godina u svezi teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. To je kazneno djelo puno teže od onoga pvotnoga s kojim je policija baratala.

Uhićeni je prije šest godina također kazneno prijavljen za bludne radnje,ali nismo uspjeli doznati je li zbog toga dobio ikakvu zatvorsku kaznu. Iz cijele ove priče za sada nije jasno je li 37-godišnjak uhićen samo zbog napada na jednu djevojčicu ili na obje,ali je najbitnije da je uhićen.

Tijekom popodneva pretražena mu je kuća,a pretraga je trajala oko sat vremena. Ne zna se je li išta pronađeno što će biti bitno za krim-obradu koja zapravo tek počinje sutra. Uz pristanak roditelja od napadnute djevojčice je u PP Kaštela sterilnim vlaknastim štapićem uzet bris sa njenog lica i vrata te je od djevojčice izuzeta jakna u kojoj je bila kada je napadnuta i tajice-hlače koje je taj trenutak imala na sebi.

Kako se zna u čemu je bio i napadač(donji dio trenirke crne boje, plava majica kratkih rukava, crne patike, i crna torbica- sve iznošeno i pohabano) Policija je pretpostavljamo izuzela i tu odjeću ako je osumnjičeni nije bacio u međuvremenu.

Ako je odjeća pronađena lako je usporediti vještačenjem biloške tragove koje moraju ostati na odjeći djevojčice i uhićenoga kada je došlo do fizičkog dodira. O ovom uhićenju je obaviješena dežurna zamjenica Nela Kustura sa Općinskog državnog odvjetništva u Splitu. Vrlo indikatinvo u ovoj priči je da su čitatelji jednog portala već nakon objavljene vijesti o napadu na djevojčicu objavljivali idenitet baš ovog sada uhićenog muškarca.

"U Kaštelima imate opasnu pedofiličinu koja godinama ovo radi i kruži okolo s biciklom po svim Kaštelima i nije baš da se boji i da je spreman pobjeći.Već ima pokušaj silovanja,ime mu je M.M i živi pored p....e "

Krim-obrada će riješiti mnoga pitanja koaj se sada postavljaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 20:41