StoryEditor
Crna kronikanesretan niz

U 15 minuta dvije djevojke ozlijeđene na istoj ‘zebri‘ pokraj škole u Virovitici, jedna je prebačena u bolnicu s ozljedama opasnim po život

Piše Hina
23. listopada 2020. - 12:34
IlustracijaTom Dubravec/Cropix

Na istom pješačkom prijelazu u Virovitici u istom danu, u razmaku od samo petnaest minuta, dogodila su se dva naleta na mlade pješakinje od kojih je jedna teško, a druga lakše ozlijeđena, izvijestila je u petak virovitičko-podravska policija.

Nesreće su se dogodile u četvrtak u blizini Tehničke škole oko 13 sati. U obje nesreće nastradale su pješakinje prelazeći cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

U prvoj nesreći petnaestogodišnja učenica je ozljedama opasnim po život prevezena u Opću bolnicu Virovitica, a potom u KBC Osijek.

"Kako u drugoj nesreći šesnaestogodišnja pješakinja nije osjećala posljedice naleta vozila događaj nije prijavljen policiji pa se za vozačicom još traga", napomenula je policija u svom izvješću.

PU Virovitičko-podravska podravska podsjetila je vozače da su na pješačkim prijelazima dužni približavati oprezno i brzinom koja ne ugrožava pješake tako da mogu zaustaviti vozilo i propustiti ih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 06:34