StoryEditor
Crna kronikapotezali i noževe

Sukob u Trogiru izbio zbog duga od stotinu kuna, obračunala se dvojica beskućnika? Jedan ima lakše ozljede, drugom teško ozlijeđeno oko

14. listopada 2020. - 19:31
Damir Krajač/ilustracija/Cropix

Zbog duga od sto kuna sukobili su se u Trogiru, u utorak oko 19 sati, 42-godišnji Miro G. i 48-godišnji Kristian K., prilikom čega su zadobili tjelesne ozljede.

Četrdesetdvogodišnjak je zadobio ubodne rane oštrim predmetom koje su okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede, te je nakon liječničke pomoći otpušten iz bolnice i doveden u službene policijske prostorije, gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Drugi muškarac, 48-godišnjak, zadobio je površinske ozljede na tijelu okarakterizirane kao lakše tjelesne ozljede i tešku ozljedu oka zbog čega je zadržan na bolničkom liječenju.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a na okolnosti ovog događaja provodi se kriminalističko istraživanje.

U Trogiru doznajemo da barem jedan od aktera, a neki tvrde i oba, živi beskućničkim životom, te da jedan od aktera sukoba duguje novac onom drugom i da je već 25 godina kao registrirani narkoman HIV pozitivan, zbog čega se i po novinama tužio da ga ljudi izbjegavaju. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. studeni 2020 18:40