StoryEditor
Crna kronikazavršena istraga

Incident ispred Srednje industrijske škole u Splitu: dvojica osamnaestogodišnjaka izudarala maloljetnog učenika, razbila mu mobitel i ukrala novac

23. listopada 2020. - 14:44
Ilustrcija  Vlado Kos/Cropix

Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 18-godišnjaka, i to A.B i S.M. iz Splita za koje je utvrđena sumnja da su ostvarili obilježja kaznenih djela protupravno naplate i oštećenje tuđe stvari počinjenih na iz štetu šenaestogodišnjaka, dakle - maloljetne osobe.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, zbog sumnje u počinjenje navedena kaznena djela protiv njih su podnesene odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Dvojica osamnaestogodišnjaka su 21. ovog mjeseca oko deset sati ujutro sačekala ispred Srednje industrijske škole u Zrinsko-frankpanskoj ulici u Splitu maloljetnika koji je inače učenik te škole te su ga udarili rukama im nogama da bi mu mu nakon toga uzeli novčanik u kojem je bilo sedamsto kuna i dokumente. Dvojac se "potrudio" da se sve ne završi na jednom kaznenom djelu protupravne naplate razbivši maloljetniku i mobitel pa su prijavljeni i za oštećenje tuđe stvari..

Po dostupnim informacijama napadači nisu učenici škole ispred čije se zgrade ovaj ovaj nemili incident dogodio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 20:08