StoryEditorOCM
Crna kronikaTEŠKA PROMETNA NESREĆA NOĆAS U KNINU

BMW-om se pijana 24 - godišnjakinja zabila u stablo, 28-godišnji putnik bori se za život

20. listopada 2019. - 19:43

Teške, po život opasne ozljede zadobio je 28-godišnjak u prometnoj nesreći koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju u Kninu, u ulici 4. gardijske brigade. BMW zagrebačkih tablica, kojim je upravljala 24-godišnjakinja pod utjecajem alkohola, zabio se u stablo, nakon što je vozačica izgubila kontrolu nad automobilom, u 1, 25 sati ujutro, saznajemo od Marice Kosor, glasnogovornice PU Šibensko – kninske. Tom prigodom vozačica je azdobila teže ozljede, koje međutim nisu opasne po život, a njezin suvozač od 23 godine također je lakše ozlijeđen, te je u nedjelju pušten kući.
Najgore je prošao 28-godišnji putnik u automobilu, za kojeg kninski portal Feral.news.hr navodi da je u bolnicu doveden bez znakova života, ali ga je dežurni liječnik, anesteziolog dr. Smoje uspješno reanimirao i vratio u život. Zbog teških ozljeda glave u nedjelju u 13 sati prevežen je u KBC Split. Feral. News neslužbeno saznaje da mladić nije bio vezan te da je od siline udarca ispao iz vozila-
Protiv 24 – godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, kazala nam je glasnogovornica PU Šibenske – kninske.

18. travanj 2024 06:09