sin odlazi ocu Šokirana pjevačica se guši u suzama nakon presude: 'Ne znam što bih vam rekla, ovo nisam očekivala, ovo je presedan...'

sin odlazi ocu

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da Severinino dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Severina izgubila spor s Milanom Popovićem: sud donio privremenu mjeru i odlučio da dijete živi s ocem, pjevačica bivšem partneru već danas mora predati sina

Ta vijest potpuno je šokirala našu pjevačicu koja je, kako piše Jutarnji list, jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca. Kao što smo već naveli, još se ne zna na kojoj će adresi dijete živjeti.

- Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić kad smo je dobili na mobitel da komentira odluku suda prema kojoj je skrb o njihovu zajedničku djetetu povjerena dječakovu ocu Milanu Popoviću.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!