Bijesan je na sve 'Kakva j**ena zvijezda, bio je navučen na crack!': posljednji ljubavnik pop zvijezde Georgea Michaela dotakao dno, živi kao beskućnik

Bijesan je na sve

Nakon što ga je obitelj Georgea Michaela prošli mjesec izbacila iz pjevačeva doma vrijednog pet milijuna funti, Fadi Fawaz (46) živio je jedno vrijeme u hotelu Travelodge, u kojem je noćenje plaćao 49 funti.

No bivši frizer rodom iz Australije, koji je bio u vezi sa slavnim glazbenikom do njegove smrti u prosincu 2016., više sebi ne može priuštiti ni taj smještaj, pa spava u londonskom parku Covent Garden, piše The Sun.

Beskućnik Fadi za svoju tešku situaciju sad optužuje odvjetnički tim Georgea Michaela - tvrdi kako su ga upravo oni prevarili i natjerali da se iseli iz pjevačeva luksuznog doma u Regent’s Parku.

Podsjetimo, pokojni glazbenik bivšeg životnog partnera u potpunosti je izostavio iz svoje oporuke, a Fawaz je prošli mjesec i uhićen nakon što je, prema priopćenju policije, demolirao stan u kojem je živio sa zvijezdom.

- Kakva jeftina ikona, taj j**eni George Michael... Kakva j**ena zvijezda, bio je navučen na crack... - objavio je na društvenoj mreži vidno razočaran i bijesan Fadi Fawaz.

Osoblje hotela Travelodge potvrdilo je britanskim medijima da bivši frizer više nije njihov gost, a zaposlenici obližnjeg kafića rekli su kako je Fadi donedavno redovito dolazio na kavu ili čaj, a račune je uvijek plaćao kreditnom karticom.

Inače, u neposrednoj blizini hotela Travelodge nalazi se prihvatilište za beskućnike, no štićenici kažu kako ondje nisu vidjeli Fawaza.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!