StoryEditorOCM
ZanimljivostiŠUŠUR U KINU

Naočita Drnišanka iznenadila novom fizičkom promjenom i guštala u društvu preplanulog Sobina koji zavodi u sasvim novoj ulogzi; S porodiljnog se vratila plavokosa Splićanka

Piše M.K.
4. rujna 2019. - 13:24

Nova TV ima novu programsku "uzdanicu", seriju ''Drugo ime ljubavi'', koja s prikazivanjem kreće ove nedjelje. Novinari su tako danas imali priliku premijerno vidjeti što očekuje tv publiku, pred koju će, u potpuno drugačijoj ulozi od one u kojoj su ga fanovi pratili u "Crno bijelom svijetu", stati markantni Splićanin Slavko Sobin, koji je utjelovio problematičnog Igora.

Igor je, naime, kamen spoticanja za Lolu, mladu ženu koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti, a koju igra Elizabeta Brodić.

Lola se zaljubljuje u Sašu, jer je Saša naizgled sve ono što Igor nije, no tek tu počinju problemi s neviđenim zapletima, koji uključuju obiteljsku tragediju, bankrot, korupciju i zločin. Režiju potpisuju Josip Žuvan, Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac, a scenaristica je Dea Matas.

I premda priča donosi dramatične zaplete, njezini glavni junaci na današnjem su happeningu bili izuzetno dobro raspoloženi.

Katarina Baban guštala je u ženskoj ćakuli u društvu Maje Jurić i Martine Stjepanović.

Prelijepa glavna junakinja Elizabeta Brodić blistala je u šljokičastoj kreaciji i društvu svog partnera Slavka Sobina koji je, ako je suditi po preplanulom tenu, kvalitetno izguštao ovo ljeto.

Sobin je na projekciji uživao u društvu sjajne zagrebačke glumice ponosne na svoje "vlaške drniške korijene", koja je još jednom uspjela iznenaditi kompletnim stylingom i ljetnom varijantom "ricaste" frizure.

Pred kamere se s porodiljnog vraća i friška mama, plavokosa Splićanka Jagoda Kumrić.

Splitska glumica i samohrana majka otvoreno o borbi koju prolaze brojne žene u Hrvatskoj: Život mi se potpuno promijenio. Radim, studiram, imam bebu od 10 kila i živim na 4. katu bez lifta!

Na partyju su uživali i Momčilo Otašević, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Barbara Rocco, Arija Rizvić, Mislav Čavajda i drugi, sve smo zabilježili u našoj fotogaleriji...

18. travanj 2024 22:26