Skradin Helena Madić izabrana za Miss Šibensko- kninske županije; Doznajte tko su joj pratilje

Skradin

Sinoć je u Skradinu održan izbor za Miss Šibensko-kninske županije, a najljepšom je proglašena Helena Madić.

Prvom pratiljom proglašena je Estela Perkov,a drugom Jelena Dragobratović.

Prekrasnih devet  ljepotica natjecalo se za titulu najljepše, djevojke su bile iz Knina, Drniša, Šibenika i Skradina a poznato je da su sve dosadašnje pobjednice Šibensko-kninske županije jako visoko kotirale pa i osvojile lentu najljepše u finalima Miss Hrvatske stoga je vladalo veliko zanimanje za ovim izborom. Odluku o najljepšoj donijeli su Maja Curavić profesorica matematike i model, gradonačelnik Antonijo Brajković, predstavnica TZ Skradin Katarina Šošić, Martina Kartelo, frizerka i vizažistica te Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

 

 

Djevojke su nosile nove kolekcijama poznatih dizajnera Zorana Aragovića koji nam je predstavio urbanu liniju "Bite my Style", Galko i butik My Life, dok je program vodio Valerio Baranović.

U glazbenom programu nastupili su Helena Bastić koja je svojom pojavom i glasom oduševila publiku kao i mlada i talentirana  Iva Spahija  i ženska  klapa Rećina. A prekrasna Helena Madić kreće u velike pripreme za finale Miss Hrvatske koje se održava krajem kolovoza u Malom Lošinju na Kvarneru.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!