'ISTRESLA' DUŠU Bivša HRT-ova voditeljica: 'Ljuta sam! Mi nudimo operete, opere, jazz, rock'n'roll, a oni dovode 'Karleuše' svih fela'

'ISTRESLA' DUŠU

Hloverka Novak Srzić prije par dana je izrazila nezadovoljstvo glazbenom ponudom grada kojeg je direktorica Turističke zajednice. Poznata Makaranka, bivša HRT-ova voditeljica i urednica, poslužila se Facebookom kako bi javno iskazala srditost što pojedini ugostitelji u gradu dovode izvođače iz susjedne nam države, a čiji glazbeni izričaj nekim stanovnicima nikako nije po volji.

Hloverka Novak Srzić bijesna na pojedine makarske ugostitelje, javno je prozvala vlasnika popularnog kluba: Dođu na mjesec dana po profit u grad i onda to rade...

Dapače, izrazila je ljutnju, ponajprije zato što se Turistička zajednica potrudila ponuditi u gradu mnogo sofisticiraniji program, a popularni klub u isto vrijeme dovodi "Karleuše". Povod je bio, naime, koncert Jelene Karleuše u makarskome noćnome klubu "Petar Pan". Ljuta je, napisala je, i zbog njoj sličnih izvođača koji se samo redaju na vikend programu kluba.

“Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije… Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla…

I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i ‘obilježiti’ naš grad… Baš sam ljuta”, napisala je Hloverka.

Nije trebalo dugo da se oglasi i prozvana Karleuša. Pjevačica je zahvalila na koncertu svojoj publici i obožavateljima, ali direktoricu Turističke zajednice nije štedjela... 

"Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me "cajkom". Cajka je pogrdan naziv za ženu iz Srbije koja se bavi glazbom. Valjda je vrijeme "gospođo" da se manite fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo educirate TKO SAM JA! Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji cijeli svijet. Ne zato što sam "cajka", već zato što sam ZVJEZDETINA koju vole milijuni i van granica Balkana, a vi... Vi ste "gospođo" jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste DOKU**ILI s tim i Bogu i narodu! Mlade ljude zaboli za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi dijelite na "Njemce, partizane, četnike, ustaše" itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju", napisala je Karleuša.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!