StoryEditorOCM
ZanimljivostiSvi na party:

Dalmare centar danas slavi 15. rođendan - Fenixi sviraju od 16 sati, dječja tombola je u 18, a veliko izvlačenje dobitnika nagradne igre u 19 sati!

Piše PROMO
14. lipnja 2019. - 16:51

Dalmare danas slavi svoj 15. rođendan! Tim povodom, Centar najboljeg shoppingga i zabave u Šibeniku priredio je cijeli niz zanimljivih događanja koja su započela jutros pravim šušurom na glavnom Dalmareovom trgu. Mališane i njihove roditelje zabavljali su Aladin i njegova raspoložena družba. Bio je tu i Jafar, i princeza Jasmina, sultan i, naravno, duh koji je izišao iz čarobne svjetiljke samo zato da bi uveseljavao djecu. Svjetiljku je, pak, posudio sudionicima velike rođendanske nagradne igre.

Već 13 dana, naime, svi Dalmareovi kupci koji su u bilo kojem od brojnih prodajnih mjesta Centra obavili kupnju iznad sto kuna vrijednosti, mogli su popuniti kupon s osobnim podatcima i ubaciti ga, zajedno s računom u veliku kutiju postavljenu na trgu te za sreću protrljati čarobnu svjetiljku.

A kome će od njih Aladinova čarobna svjetiljka donijeti sreću, saznat će se danas u 19 sati. Upravo tada na središnjem trgu počinje veliko izvlačenje i proglašenje pobjednika Dalmareove nagradne igre. Od Jelene Bajkić, voditeljice marketinga Dalmare centra, doznadosmo kako će pobjednik dobiti bonove u vrijednosti od čak pet tisuća kuna. I druga nagrada je više nego primamljiva - bonovi u protuvrijednosti od tri tisuće kuna, dok će trećenagrađenom pripasti bonovi u vrijednosti od tisuću i pol kuna.

No, to nije sve! Mališani s nestrpljenjem iščekuju dječju tombolu za koju su se marljivo pripremali tjedan dana. Počinje točno u 18 sati na istom mjestu. U međuvremenu, mogu se zabavljati sa Aladinovim prijateljima kao što je to učinila malena Ema i mama joj Andrea iz Slovačke ili se upustiti u Aladinovu pustolovinu, zabavnu igru s bacanjem kockice u kojoj su guštale Leona, Lana i Nikolina...

Kažimo i to da će se na glavnom trgu svi posjetitelji moći okušati u kolu sreće. Kome se od njih kazaljka okrene na dobitno polje - osvojit će neku od brojnih vrijednih nagrada. Jedna od njih je, na primjer, popularni Nutribullet.

Za glazbeni rođendanski ugođaj u Dalmareu, pak, pobrinut će se omiljena šibenska grupa "Fenix" koja će podizati raspoloženje kupaca i posjetitelja od 16 sati, pa nadalje. Odličan štimung je zajamčen! Neka vas put odvede u - Dalmare!

16. travanj 2024 07:27