StoryEditorOCM
ZanimljivostiSVI SU NAPETI

'Slon u staklarnici, bolna stopala, sad stvarno jedva čekam da krene!': poznata Drnišanka otkrila da su je 'satrale' probe za plesni show, posebnu poruku uputila je Kljacima

Piše M.K.
16. ožujka 2019. - 12:51

Spektakularni studio showa ''Plesa sa zvijezdama'' koji se proteže na otprilike 2500 kvadratnih metara spreman je za prve plesne korake 11 parova koji se ove nedjelje upuštaju u jedinstveni i uzbudljivi plesni izazov, najavljuju s Nove TV, koja je novi domaćin starog i dobro poznatog tv formata, koji će bez sumnje pred male ekrane dovesti brojnu publiku.

Jedna od onih koje ne mogu dočekati da show krene je i njegova protagonistica, drniško-zagrebačka glumica Ecija Ojdanić, koja je na Instagramu priznala da su je plesne probe "zgazile".

Premda je Ecija u fit formi, plesni treninzi su očto nešto sasvim drugačije od trkačkih.

"E, sad stvarno jedva čekam da krene... Šest tjedana priprema. Konstantni muskulfiber, osjećaj slona u staklarnici, bolnih stopala, ali i ogromnog veselja učenja predivne discipline. Da vježbamo šest mjeseci ne bih žicala podršku, ovako gledajte i potrošite koju kunu za nas..." - pozvala je glumica na Instagramu, ne propustivši posebno adresirati:

"Kljaci, Drniš, Split, Zagreb, Rijeka, i svaki grad u kojem sam gostovala! Sjetite nas se!"  navela je.

I Nives Celzijus je navela svoje navijače da misle na nju, ne glumačkom turejom, nego senzualnom fotografijom, dakako, za koju je tradicionalno pobrala tisuću uzdaha.

Nestrpljiva da show krene je i Splićanka Viktorija Rađa, koja je također podsjetila svoje poklonike na svoju aktualnu zanimaciju .

"Rasturi bejbe!" - poručila joj je Petra Nižetić iz San Francisca. 

Kako se saznaje iz produkcije, samo za prvu emisiju potrošeno je čak 10 tisuća šljokica koje su ručno aplicirane te više od 500 metara materijala za raskošne kostime.

U prvoj emisiji plesat će se bečki i engleski valcer, tango i quickstep, rumba, paso doble, jive i cha-cha-cha.

23. travanj 2024 08:46