Dan zaljubljenih Dalmare vas vodi u Italiju na vikend za dvoje!
 

Dan zaljubljenih

'Nema lijeka protiv tog otrova', opjevali su Prljavci slatke ljubavne muke i radosti. Nema potrebe tražiti lijek protiv te divne emocije, već samo slušajte Radio Ritam i osvojite putovanje za dvoje i poklon bonove Dalmare centra

Pitate se što sad ljubav ima s Dalmareom? Ima, ima jer Dalmare centar svake godine, vodeći se poslovicom “ljubav se ljubavlju vraća”, organizira posebne nagradne aktivnosti u povodu Valentinova. Samo je ove godine malo promijenio pravila ljubavne igre, jer nagrađuje najbržeg slušatelja Radio Ritma. Dakle, kada čuješ Amorovu strelicu i poljubac u programu Radija Ritam, odmah zovi i natječi se u virtualnoj utrci za poklon bon sebi i svojoj najdražoj osobi.

Amorovu igru igramo od 11. do 14. veljače, a svaki dan četvero sretnika ima priliku osvojiti poklon bon za shopping centar Dalmare. Svi dobitnici ulaze u veliki bubanj koji će na sam Dan zaljubljenih izvući sretnog dobitnika koji će osvojiti Vikend u Italiji za dvoje.

Još možete birati hoćete li ići u Veneciju, Murano i Burano ili Veronu, Padovu i Mantovu. Svaki od tih gradova krije čaroliju talijanske romantike, koja uvijek ide uz dobru tjesteninu, specijalne sireve, birane sorte vina, duge šetnje ulicama i uživanje u domaćim sladoledima... I sve to u dvoje. Zvuči kao idealan "lijek" za taj dobro poznati slatki otrov zvan ljubav, zar ne?

Zato, svaki dan uživajte u valovima Radija Ritam i pozorno pazite jer možda upravo vas Amor pogodi svojim strelicama i poljupcima.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!