StoryEditorOCM
ZanimljivostiDOČEK DJEČJE NOVE GODINE

Najluđe odbrojavanje s Dalmare centrom<br />  

Piše PROMO
28. prosinca 2018. - 15:12

I ove godine shopping centar Dalmare poziva vas i vaše mališane da u subotu 29. prosinca od 17 do 20 sati zajedno s lijepim željama, veseljem, zdravicom i darovima proslavimo dječju novu godinu.

 

 

Pri ulasku u novu godinu zahvaljujemo se onoj skoro već staroj na svim dogodovštinama, a pritom raširenih ruku spremno očekujemo Novu uz disco atmosferu i kišu balona. Kako bi nam godina bila radosna, vesela i uspješna, najbolje da je tako i dočekamo. Za sve to pobrinuo se Dalmare, a sve što vi trebate ispuniti jest ispoštovati dress code s božićnim detaljima.

Proslavu ćemo započeti uz kreativne radionice izrade cool naočala kao dio novogodišnjeg outfita. Zaplesat ćemo uz omiljene hitove i pokazati svoje najbolje plesne pokrete.  U 18 sati na veselje svih prisutnih plesat će nam plesna skupina Balans, a nakon toga oni najhrabriji mogu prošetati i modnom pistom na modnoj reviji koja će sva biti u božićnom ruhu. Potom kreće odbrojavanje uz kišu balona i fotkanje u novogodišnjem photo frameu.

 

 

Ne zaboravite da će u 19 sati biti i izvlačenje dobitnika velike Božićne nagradne igre koju možete igrati danas sve do kraja dana!

Vidimo se u Dalmare centru u subotu 29. prosinca od 17 do 20 sati i veselo dočekajmo Novu godinu zajedno.

26. travanj 2024 11:03