Novi status Jedna od najatraktivnijih HTV-ovih voditeljica postala baka: Najljepši božićni poklon koji sam ikad dobila...

Novi status

Privatni  život jedne od HTV-ovih najatraktivnijih, ali i najboljih voditeljica, Tončice Čeljuske, često intrigira javnost.

"Uvijek mi je to smetalo, jer ljudi koji sa mnom privatno imaju posla na bilo koji način, nisu izabrali da budu javne osobe i nisu ni zaslužni ni krivi zbog toga što ja radim. Dođu u pozornost, a to su najnormalniji žene, muškarci, djeca. Bilo mi je teško radi toga više puta, ali eto, tako je kako je" - komentirala je nedavno voditeljica gledane emisije "U svom filmu".

Tončica ipak nije mogla ostati samo "u svom filmu", pa je na Facebooku s pratiteljima podijelila presretnu vijest da je postala baka.

"Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie , najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila" - napisala je Čeljuska.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!