StoryEditorOCM
ZanimljivostiSveti Nikola stiže u Dalmare centar

Ulaštite cipelice jer u grad nam stiže poseban djedica. Ima dugu bijelu bradu, oči pune ljubavi, punu vreću darova i srce spremno nagraditi svako dobro dijete

Piše Promo
1. prosinca 2018. - 12:00

Ulaštite cipelice jer u grad nam stiže poseban djedica. Ima dugu bijelu bradu, oči pune ljubavi, punu vreću darova i srce spremno nagraditi svako dobro dijete. Znate o kome je riječ? Pogodili ste. Sveti Nikola stiže u Dalmare centar!

Došlo je i to vrijeme darivanja, kada jedemo slatkiše bez brojanja i kada se dobro vladanje i iskren osmijeh najviše nagrađuju. A ovog vikenda u posjet našem centru dolazi Sveti Nikola sa svojim pomoćnikom Anđelom i zalutalim Krampusom. Družite se s njima od 11 do 13 i od 17 do 19.30 sati i uživajte u čaroliji blagdana.

Vesela ekipa već se uputili na dugački put kroz ravnice i planine kako bi nagradila dobru djecu. Na tom putovanju na prozorima i ispred vrata čekaju ih uglancane cipelice u koje stavljaju slatkiše. A ptičica nam je javila da se nalaze u Snježnom Pričogradu u kojem žive likovi iz bajkovitih priča. Naišli su na čizmicu čiji im je vlasnik nepoznat, a žele ga darovati. Susreću poznate likove i maskote, ali samo jednom od njih odgovara veličina čizmice. Tko je izgubio čizmicu, pitanje je sad?! Dođite i saznajte u predstavi ”Čija je ovo čizmica?”.

To nije sve. Svoje znanje i kreativnost vaši mališani moći će pokazati u brojnim radionicama i interaktivnim igrama - kroz kviz Slatke pitalice i igru Najbrži poklon. Naučit će izraditi Anđela i Najsretniji čizmicu te moći pogledati izložbu obojenih cipelica. Zato spremite svoje lijepe, očišćene i mirisne čizmice i uputite se u Dalmare shopping centar, gdje ćemo zajedno dočekati Sv. Nikolu, Anđela i Krampusa.

Za one koji su uvijek željni veselog duha, otvoren je Božićni park svaki dan od 18 do 20 sati, a subotom od 10.30 do 13 sati. Ne propustiti priliku družiti se s orašarima i vilenjacima, isprobati saonice i poslati pismo u Poštanskom uredu Djeda Božićnjaka.

19. travanj 2024 09:21