Božićne priče u Dalmare centru Po mnogima najljepši mjesec u godini shopping centar Dalmare odlučio je i ove godine učiniti nezaboravnim

Božićne priče u Dalmare centru

Prosinac, po mnogima najljepši mjesec u godini, samo što nije došao, a shopping centar Dalmare odlučio ga je i ove godine učiniti nezaboravnim. Od 1. do 29. 12. uživajte u zimskim čarolijama kroz brojna događanja i osvojite super nagrade

Došlo je i to vrijeme kad ćemo upaliti prvu adventsku svijeću. Ni više ni manje, to znači da veselje i radost oko Božića službeno može započeti. Vjerujemo kako će se u svakom probuditi dijete koje neće odoljeti čarima blagdana - čokoladicama, ušećerenim bademima, poklonima, paljenju lampica na boru. Shopping centar Dalmare odlučio je advent učiniti još posebnijim, pa vas svaki vikend u prosincu očekuju brojna iznenađenja.

 

 

Želite i ovaj Božić pamtiti kao razdoblje mira, ljubavi, veselja i topline? Pridružite se Dalmareu svaki vikend kako biste zajedno ispisali najljepše božićne priče koje ćete vi i vaši najmiliji zauvijek pamtiti. Na glavnom trgu centra odvijat će se prava adventska ludnica, a dječjem veselju neće biti kraja.

Već 2. prosinca stiže Sveti Nikola zajedno s Anđelom i zalutalim Krampusom s kojima se možete družiti od 11 do 13 i od 17 do 19.30 sati. Sljedećeg vikenda moći ćete napisati pismo Djedu Božićnjaku, družiti se s Vilenjacima te sudjelovati u Božićnoj olimpijadi.

Nakon toga, 15.12. slijedi upis u školu za vilenjake jer se traže najbolji Djedovi pomoćnici, a 22. 12 Sjeverni pol se seli u Dalmare i stižu Djed i Baka Mraz, Vilenjaci i Borko Sobek. Za 29. 12. sprema se Dječji novogodišnji party s početkom u 17 sati, kada ćemo s lijepim željama, veseljem, zdravicom i darovima ući u novu godinu!

 

 

Kako je prosinac vrijeme darivanja, shopping centar Dalmare priremio je Veliku nagradnu igru. Tako imate priliku osvojiti poklon-bon od 5000 kn iz PEVEC trgovine, 3000 kn iz trgovina Dalmare centra i 1500 kn poklon-bonova iz trgovina Dalmare centra. Sve što trebate učiniti je sačuvati račun od minimalno 100 kn, ispuniti kupon koji ćete pronaći na blagajnama i pričvrstiti uz račun i ubaciti u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu centra. Izvlačenje je 29. prosinca 2018. godine.

Neka advent počne!

 

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!