StoryEditorOCM
ZanimljivostiOtvaranje 2. lipnja u 10:30 sati

Dalmare traži najboljeg igrača Šibenika i okolice: Glavna nagrada - 5000kn iz HERVIS trgovine!

Piše Promo
4. lipnja 2018. - 13:46

Poznato je koliko smo kao nacija ludi za nogometnom, uživamo ga gledati i igrati, navijati i slaviti, a uskoro počinje i Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Kako biste se zagrijali i spremno dočekali najveći nogometni spektakl, Dalmare centar je uveo nogometni radar.

Pravila su jednostavna, od 2. do 14. lipnja na glavnom trgu Dalmare centra bit će postavljen nogometni radar. Svi su pozvani, mali i veliki, na obaranje rekorda pucajući prema golu najjače što mogu!

Dalmare centar traži upravo tebe! Svaki dan od 17 do 19 sati prilika je za postavljanje novog rekorda, a onaj najbolji osvojit će super nagrade. Glavna nagrada je 5000 ku iz HERVIS trgovine, a pobjednik će biti proglašen 15. lipnja na sam rođendan Dalmare centra.

Otvaranje natjecanja bit će u subotu, 2. lipnja, a vrijeme od 10.30 do 13 i od 17 do 19 sati bit će posvećeno nogometnom radaru i popratnim navijačkim poslasticama. Svi zaljubljenici u ovaj sport, moći će uživati u navijačkom face paintingu, natjecanju u žongliranju loptom i natjecanju u pucanju lopte.

Kao što smo već rekli, čitava zabava će se to odvijati na glavnom trgu Dalmare centra, a sve što trebate je sportski se odjenuti, oboružati se energijom i zabiti gol najjače što možete! Svakako pratite Facebook profil Dalmare centra jer će upravo tamo službeno biti objavljen najnoviji rekord.

Dalmare nogometni radar vas čeka!

26. travanj 2024 08:23