StoryEditorOCM
ZanimljivostiUšteda zlata vridi:

"Šibenski list" & Dalmare centar daruju kupone s popustom - oduševljeni i kupci i trgovci! (FOTO)

Piše Šibenski.hr
25. travnja 2018. - 11:21

Kupone s popustima brojnih dućana koji se još uvijek mogu pronaći na kioscima i drugim prodajnim mjestima uz "Šibenski list" i "Slobodnu Dalmaciju" i te kako su dobro došli kupcima Dalmare centra.



Osvjedočili smo se u to đirom po Dalmareu gdje smo već na prvom katu susreli zatonskog "gradonačelnika" i gradskog vijećnika Borisa Dukića u razgledanju "duplerice" s popustima. Uštede, kaže, mogu biti značajne, pa valja provjeriti koji će kupon iskoristiti.



U dućanu "Posteljina. hr" popust od čak 70 posto na odabrani asortiman, to je, reče nam trgovkinja Marija Škugor, već uradila nekolicina kupaca, a slično je i na prodajnom mjestu tvrtke "Rodea" - kako nas je informirala simpatična trgovkinja Iris Rnjak.





U društvu gospođe Slađane Gracin koja je upravo kupila par udobnih i kvalitetnih hlača popularne "Mane" dočekala nas je uslužna trgovkinja Vanja Mrčela. Kupci, otkrila nam je, vole kuponske popuste, koliko i akcijske cijene.



Tajice, patike i life style trenerke odlično se prodaju i u "Sport Visionu", pa trgovkinja Alma Cipurković uopće ne sumnja da će mnogima popust od solidnih 30 posto u protuvrijednosti kupona uštedjeti nemalu svotu.



U dućanu decentnog "Galilea" izvrstan sako pronašao je Pirovčanin Zvonimir Dobrović, a trgovkinja Sanja povjerila nam je da njihovim kupcima tako lako ne promiču kuponi, baš kao ni dobri popusti.



Da su ljudi oduševljeni kada za par  patika iz nove kolekcije, umjesto 700, izdvoje - 140 kuna manje, rekla nam je u "Adidasovom" dućanu Mirela Orlović-Strunje.



Uvjereni smo da ista iskustva trgovci imaju i u drugim dućanima "Dalmarea" koji su odobrili kuponske popuste. Stoga, trk po "Šibenski" i kupone. Još nije kasno!

17. travanj 2024 23:27