Ozbiljni problemi Zvijezda 'Ustava RH': poznati glumac zbog teške bolesti hitno hospitaliziran, a otkazane su i sve predstave u kojima nastupa

Ozbiljni problemi

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac hitno je hospitaliziran nakon zdravstvenih komplikacija, prenosi Kurir. Smješten je na Institut za onkologiju i radiologiju, nakon čega je pušten na kućnu njegu, potvrdili su i ostali srpski mediji.

Glumac navodno ima ozbiljnih problema s plućima, zbog čega je i prethodno bio na liječenju. Ovoga puta situacija je nešto ozbiljnija budući da su otkazane predstave u kojima Glogovac nastupa, kao i 'Hamlet' u kojemu tumači glavnu ulogu.

Hrvatskoj je publici možda najpoznatiji po svojoj ulozi u kontroverznom filmu 'Ustav RH', ali gledali smo ga i u seriji 'Kud puklo da puklo' te u nekim klasicima poput 'Kad porastem biću Kengur' i 'Do koske'. 

Svi će se složiti kako su mu najpamtljivije uloge ipak one u 'Kenjcu' i 'Ustavu' u kojemu tumači umirovljenog profesora, ekstremnog gay desničara transvestita.

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!