StoryEditorOCM
ZanimljivostiBrojna obitelj

Tomislav Debeljak postao tata, i to - deveti put! 43- godišnji vlasnik splitskog škvera ima pet kćeri i četiri sina

Piše PSD
4. siječnja 2018. - 14:45

Vlasnik splitskoga škvera ne skriva sreću, nek' svi znaju, postao je tata! I to, vjerovali ili ne, deveti put.

Tomislav Debeljak i njegova supruga Danijela dobili su malenu curicu kojoj su odlučili dati ime Korina, a sretnu vijest podijelili su s javnošću na društvenim mrežama. Djevojčica je na svijet došla 2. siječnja, a Debeljaci su se viješću ubrzo pohvalili na facebooku.

Raznježeni Tomislav u rukama drži svoju bebu, a fotografija je toliko dirljiva da su se i pratitelji rastopili. 'Prevagnule su žene', istaknuo je još uvijek 'friški' vlasnik Brodosplita, objasnivši time svoju obiteljsku situaciju. 

Koja je uistinu rijetkost. Ne samo u Hrvatskoj, ni u regiji, već u većini zemalja zapadnoga svijeta. Devetoro djece, i to u tako mladoj dobi, rijetko tko ima. I rijetko tko odluči imati, a 43-godišnji Tomislav nije nikada napomenuo kako je to - to. Dapače, 'ako Bog da, bit će još djece', često ističe razdragano, a njegova se vesela družina iz godine u godinu uvećava.

Curice su, zasad, prevagnule, pa ih je pet, dok je dječaka ukupno četiri. Brigu o djeci vodi Tomislavova supruga Danijela, jer je on često 'nigdje'. Na relaciji Split - Samobor, gdje obitava obitelj Debeljak, često provede dosta vremena, pa ne stigne provesti dovoljno vremena s obitelji, ali to nadoknadi vikendima.

26. travanj 2024 18:41