oprečne reakcije Kontroverzni video podijelio javnost: što bi bilo s Isusom da je rođen danas?

oprečne reakcije

Da se Isus Krist rodio u Betlehemu 2017. godine, bio bi palestinsko dijete, koje bi izraelska vojska odmah uhitila, i to samo zbog njegova podrijetla, a sveta tri kralja vjerojatno nikada ne bi ni uspjela doći do obećanog spasitelja svijeta, prenosi Jutarnji.

Melkior bi poginuo u ratu, negdje na području Sirije, Iraka ili Afganistana, Gašpar bi završio u jednom od brojnih izbjegličkih kampova ili bi postao žrtva mađarske pogranične policije, a Baltazar bi čamio u libijskom zatvoru ili bi se utopio negdje na Mediteranu, pokušavajući se domoći Europe...

Da kojim slučajem i uspije ostati živ, Isus bi vrlo brzo shvatio da političari, koji vladaju svijetom, ljude ne vide kao braću, svjedočio bi zlostavljanju Marije Magdalene od strane njezina vlastita partnera ili čak njezinu ubojstvu, a najviše bi ga razočarala činjenica da je svijet zapravo prepun izdajica poput Jude, a mira nema apsolutno nigdje...

Ovakav scenarij za kontroverzni video napravila je televizijska mreža teleSUR English, koja se voli pohvaliti kako vijesti obrađuje na nekonvencionalan način, a njihovo moderno viđenje Kristova života naišlo je na oprečne reakcije javnosti. Sviđa li vam se njihova interpretacija ili ne, prosudite sami.
 

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!