Viralni hit Šokirali i voditelje: upoznali se u emisiji, skinuli do gola i krenuli u vruću akciju, a malo kasnije pao je i seks...

Viralni hit

'Prije nego što počnemo, želim se ispričati svojoj mami', rekao je Richie upoznavajući Danielle, koja ga je nakon toga svukla sve do bokserica. 
'I ja se također želim ispričati mojima', dodala je Danielle koju je potom Richie svukao do gaćica, a grudnjak nije ni nosila na sebi.
Možda vam zvuči kao početak nekakvog lošeg pornića, no riječ je o uvodu u segment 'Naked Dating' koja se na australskoj radio postaji KIIS 1065 vrti u sklopu radijske emisije Kyle & Jackie O's Naked Dating.
Iako nije riječ o novoj emisiji, video upoznavanja Richieja i Danielle postao je viralna senzacija jer su se ovo dvoje odmah pri svlačenju jedno drugom svidjeli.
'Oh, kvragu, ovo je seksi', rekla je Danielle kada je ugledala Richiejevo tijelo te nadodala: 'Ne bih se bunila da mogu vidjeti i ostalo.'
Richie je na to skinuo svoje bokserice, što je iznedailo i samog Kyle, voditelja emisije.
'Sad ti moraš moje skinuti', rekla je Danielle Richieju, koji joj je odmah ispunio želju.
'Što ćete sada', pitala ih je voditeljica emisije Jackie O.
'U formi sam za Netflix & Chill', rekla je Danielle.
'Što to znači', pitao se Kyle.
'Svi znamo što to znači', odgovorila mu je Jackie, a par se za to vrijeme znakovito cerekao.
Bez odugovlačenja su se i počeli ljubiti, što je voditelje ostavilo bez teksta.
Nazvali su ih slejdeći dan da bi ih pitali kako im je bilo poslije emisije te je su li svoje upoznavanje pretvorili u strastvenu noć ispod plahti, a Richie i Danielle su potvrdili da jesu...

Naslovnica Zanimljivosti

Najčitanije

PLAYBOY ZEČICA IZ PRIMOŠTENA Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!

Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!
Kaže se prvo pa muško, a Eni Friedrich bilo je prvo pa – Playboy! Primoštenka sa zagrebačkom adresom pravog prez...
Ena Friedrich, pravog prezimena Čobanov, magistra je povijesti umjetnosti kojoj nije nikakav problem skinuti se pred objektivom: Evo kako se riješila perverznjaka!