StoryEditorOCM
ZanimljivostiU "Dalmare" sa "Šibenskim listom"

Kuponi objavljeni u zadnjem broju omogućuju popuste od 10 do 60 posto

Piše Šibenski.hr
11. veljače 2017. - 14:59

Šibenski list u suradnji s dvadeset trgovina i brandova iz Trgovačkog centra Dalmare čitateljima daruje kupone s popustom od 10 do 60 posto u akciji od 9.-15. veljače. Otisnuti na sjajnom papiru i perforirani, kuponi su izašli ovaj tjedan umetnuti u Šibenski list koji je na kioscima svakog četvrtka zajedno sa Slobodnom Dalmacijom.


"Šibenski" je prvi put razveselio čitatelje s ovakvim kuponima potkraj prošle godine, a ovaj put odjek kupaca je još bolji, govori nam Ivana Kalabrić iz Ghetaldusa.
-Mislim da je ova suradnja s lokalnim tjednikom dobar potez. Dajemo 20 posto popusta na optičke artikle i sredstva za održavanje, jednako i za sunčane naočale, rječju na svu robu koja već nije snižena.


Dobru priliku iskoristila je Anđelka Svirčić kupnjom dioptrijskih naočala, u društvu supruga Jere. Živjeli su i radili u Zagrebu, te su se u mirovini skrasili u Grebaštici, a kuponi u Šibenskom listu, kojeg redovito kupuju otkako su preselili na jug ugodno su ih iznenadili i kažu da bi sličnih akcija trebalo biti i više.


Ladu Čović iz trgovine Posteljina. hr nije puno iznenadio priličan broj kupaca koji dolaze s ovim kuponima da bi iskoristili solidnih 20-50 posto popusta.
-Slično je bilo i u prvoj akciji zajedno sa Šibenskim listom. Mušterije se odlučuju na skuplje artikle, poput wellness i antialergijskih jastuka, mantile za kupanje, posteljinu, poplune... Popusti se ne zbrajaju, a za kupnju s kuponima predvidjeli smo više od 25 artikala, kazala je Čović.


U trgovini Replay već su odredili -10 posto na komade iz nove kolekcije i tome pribrajuju dodatnih 10 posto kuponskog sniženja za sav ženski i muški asortiman majica, džempera, torbica i cipela.
-Mislim da je prilika odlična za osvježenje garderobe pod povoljnim uvjetima, premda smo mi imali akcije potkraj godine i kroz siječanj, govori Semida Grubišić.
Za razliku od većine ostalih trgovina, parfumerija Douglas odlučila se na poklon, tako da kupci s kuponima, ukoliko im račun premaši 200 kuna, na poklon dobiju šal ili kapu, objašnjava Katica Rak.
Ovaj put na popisu trgovina je i ZOO City, gdje smo, ruku na srce, prvi put čuli da se i za pse i mačke proizvode anatomski ležaji. Isključivo na njih, kao i na obične madrace za kućne ljubimce odnosi se popust od 20 posto kupcima s kuponom, obavijestile su nas ljubazne prodavačice Ana Špoljar i Sonja Babić. 

 

19. travanj 2024 08:40