StoryEditorOCM
LifestyleIma jedan svetac kojem se posebno raduju djeca i mladi...

Ove subote u Dalmare centar stiže - Sveti Nikola!

Piše PROMO
5. prosinca 2019. - 15:15

U Dalmare dolazi Sveti Nikola

Tralala, lala, lala u Dalmare dolazi  - TKO? Djedica duge sive brade, veselih očiju, crvenog plašta s velikom vrećom punom poklona na ramenima koji krenuo je put Dalmare centra kako bi nagradio svu dobru dječicu.

Da, u Dalmare  centar ovoga petka i subote dolazi Sveti Nikola.

Ima jedan svetac kojem se posebno raduju djeca i mladi. Na njegov dan zasigurno je najveći broj ulaštenih i očišćenih cipela koje na prozorima strpljivo čekaju slatkiše i poklone. Posebno voli darivati svu dobru djecu i zato uvijek sa sobom ima puno vreću poklona. Riječ je o Svetome Nikoli koji se uputio prema Dalmare shopping centru, kako bi u petak od 17 do 20h te u subotu od 11 do 13h i od 17 od 20h upoznao Dalmare mališane.

Sveti Nikola poznat je kao veseljak i ljubitelj dobre zabave, zato vas očekuje bogati program kako bi početak blagdanskog raspoloženja zaista zavladao Dalmare centrom. Na glavnom trgu će se tako odvijati razne kreativne Božićne radionice i  izrada ukrasnih anđela. Oni najodvažniji pokazat će nam svoje smjele plesne pokrete u plesnoj igri, a svi će imati priliku zaigrati i nagradu igru. Kako bi ipak nešto ostalo kao iznenađenje tu ćemo stati, a samo vam još jednom pozivamo da se pridružite toj atmosferi.

Za one koji su uvijek željni veselog duha, otvorena je radionica Božićni park svakoga dana u vremenu od 18:00 do 20.00, a subotom od 10:30 do 13:00 sati. Ne propustite posjetiti Božićni park subotom u 17 sati kada vas očekuje i kolo sreće s vrijednim nagradama.

Neka ovi blagdani budu ispunjeni ljubavlju i radošću, uz Dalmare centar.

25. travanj 2024 18:12