StoryEditorOCM
LifestyleDALMARE VESELE SUBOTE

Gusari će ove subote uploviti u Dalmare centar

Piše Promo
11. listopada 2019. - 14:00

Prva vesela subota u Dalmare centru ugostit će najzloglasnije morske putnike - gusare

Zapovjednik je broda, more i morske nepredvidivosti su mu u malom prstu, preko očiju ima povoj, a lukavost mu je drugo ime, pogađate radi se o gusaru. On i njegova posada poznati su kao najzloglasniji morski putnici, a ove subote uplovit će na glavni trg Dalmare centra. Kako žele pokazati da oni nisu tako strašni i opasni, za one najmlađe odlučili su posvetiti cijelo subotnje poslije podne, od 17 do 20 sati u maštovitom programu Gusari i Čarobna škrinja.

Ova vesela subota idealna je za sve male kreativne gusare koji se žele zabaviti, jer veseli morski putnici su za njih pripremili posebne gusarske igre pune intriga, a samo oni najhrabriji otkrit će što se krije u čarobnoj škrinji. Očekuje ih i tajnovita potraga za blagom. Hoće li ih u tome spriječiti Crnobradi ili će ga ipak uspjeti pronaći, ne znamo. Ali znamo, da će uslijediti velika gusarska zabava i super nagrade za one koji su se odvažili postati gusari na jedan dan

Uz ludu ekipu uživajte i vi u Dalmare shopping centru do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 15:30 iz Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonald’s restorana, u 20:30 sati.

18. travanj 2024 16:26