StoryEditorOCM
LifestyleRođendanski tjedan City Life centra

Na kupone s popustom iz Šibenskog lista kupujte u novoj trgovini "Benettona" i još 13 drugih te povoljno opremite školarce

Piše Šibenski.hr
5. rujna 2019. - 14:57

-Izvolite, uđite! - pozvala je Maja Blaće, bivša Miss Hrvatske okupljene da se prepuste radosti kupovanja u novom "Benettonovom" prostoru u prizemlju City life centra. Prigodno urešena ulaza otvoren je jutros komornom svečanošću sa zakuskom i koktelima te danas, u to ime, kupci na sve artikle imaju popust od 20 posto. To se poklapa s izlaskom novog broja "Šibenskog lista" koji u suradnji sa City lifeom u njegovu rođendanskom tjednu čitateljima daruje kupone s popustom od 15-40 posto za 14 trgovina u sastavu centra do 11. rujna, te za restoran hotela Sky Olyimpia u Vodica, Life wellness i Life praonicu autombila na Ražinama. Stoga napomena kupcima da kupon od 20 posto popusta s obzirom na današnji svečarski skonto u "Benettonu" vrijedi od sutra i poput ostalih, jedino u City lifeu. 

Helena Ban, voditeljica "Benettonove" trgovine mogla je konačno odahnuti zajedno s osobljem, jer su selidbi s gornjeg kata City life centra u prostraniji, svjetliji prostor prethodili naporni dani raspremanja i velika, vrlo povoljna rasprodaja svih artikala.

Nova trgovina kupce dočekuje sa svježom kolekcijom za jesen i zimu u živim kombinacijama karakaterističnih boja poznatog brenda: zelenoj, žutoj i crvenoj, a prvi račun trgovkinji Steli Vuković za pultom platila je Šibenčanka Snježana-Nena Baranović. Kupila je klasičnu, crnu vunenu kapu s pumpunom. 

-Gotovo je, ide zima, nasmijala se dodajući kako je "Benettonu" vjerna već godinama, otkako se išlo u Trst po odjeću. Kod njih uvijek pronađem neki šik komad, kaže Baranović. Zadovoljna je i Eleonora Trbović, naročito s debljom, zimskom majicom u pastelnim bojama koja joj se na prvi pogled svidjela, a kupila je i jaknu. Nikakva proizvođačka marka posebno je ne privlači, nego obilazeći trgovine kupi što joj se svidi, ma od koga dolazilo - objasnila je svoj pristup biranju odjeće.

I "Ghetaldus", također u prizemlju City Lifea sudjeluje u akciji ŠL-a i trgovačkog centra od početka prije nekoliko godina. Prodavačica Matea Širko kaže da je svaki put bilo uspješno, a u ovoj prigodi "Ghetaldus" omogućuje 30 posto popusta na dječje i teen dioptrijske naočale, za rođene 2002. godine i mlađe. Inače, traje redoviti sezonski popust ove optičarske tvrtke na ljetni asortiman naočala za sunce od 10 posto. 

I "Amadeus" se priključio, po dobrom običaju i ovaj put kupcima s kuponom ŠL-a odobrava 20 posto popusta na cjelokupni asortiman modela od trapera, upućuje trgovkinja Melanija Mudronja. 

Prvi put akciji se pridružuje Idexe, trgovina dječje odjeće gdje smo zatekli dvije gospođe s kuponima ŠL-a, redovite čitateljice, no odbile su reći više za Šibenski.hr. Idexe do 11. rujna nudi 30 posto popusta na novu kolekciju uz predočenje kupona, a trgovkinje Julija Ninić i Sara Grubišić kažu da su se dodatno potrudile i objavile to na facebook stranici svoje trgovine. I inače odobravaju redovite tjedne popuste, a kako imaju dosta stalnih kupaca, uvijek ih na društvenim mrežama redovito obavještavaju o svim pogodnostima. 

Početak školske godine i opremanje školaraca roditeljima olakšava trgovački lanac "Tommy"  odobravajući popust od 40 posto na školski asortiman. 

19. travanj 2024 03:29