StoryEditorOCM
LifestyleSAMO LIPO

'Princ od Monaka i grof od Miljevaca': Albert II. uživa u Dalmatinskoj zagori, dobro on zna di se jede najbolji pršut na svitu... 

Piše L.L.
17. kolovoza 2019. - 18:20

Čini se kako monegaški princ Albert II. itekako uživa u Lijepoj našoj. U ponedjeljak je doplovio na Hvar nakon čega je stigao do Trogira s luksuznom 61-metarskom jahtom čiji tjedni najam stoji oko 650 tisuća dolara, kako piše Morski.hr

Princ Albert odlučio je iskusiti i sve čari Nacionalnog parka Krka. Posjetio je tako i Roški Slap, predivan lokalitet pored Miljevaca, te poznatu gostionicu "Kristijan", čiji se vlasnik, Miljevčanin Ante Đuka Skelin, pohvalio fotografijama s monegaškim princem. 

- Princ od Monaka i grof od Miljevaca. Samo lipo - napisao je Ante Đuka Skelin uz fotografiju s princom, a na stolu se vidi da je društvo uživalo u pravoj dalmatinskoj spizi.

 

 

S princom je pozirala i njegova supruga.

- Excellence Albert II and
my beautiful wife Branka (Njegovo visočanstvo Albert II. i moja predivna žena Branka) - stoji u objavi. 

 

 

Prije nekoliko dana, posjetom monegaškog princa pohvalio se i hvarski restoran "Gariful".

- Još jedan nezaboravan kraljevski posjet u "Garifulu". U dnevnik uspomena upisali smo još jednu značajnu figuru. Albert II. je vladajući monarh kneževine Monako i na čelu je kneževske kuće Grimaldi. Jedan je od najbogatijih kraljevskih ličnosti na svijetu s imovinom vrijednom više od milijardu dolara, uključujući zemljišta u Monaku i Francuskoj. Zaista smo počašćeni što nas je tako velika ličnost odabrala i sigurni smo da smo ispunili njegova očekivanja - stoji u objavi restorana na njihovoj službenoj Facebook stranici. 

 

 

 

 

19. travanj 2024 09:50