StoryEditorOCM
LifestyleCijene padaju i do 70%!

VRUĆA SNIŽENJA U SHOPPING CENTRU DALMARE

Piše PROMO
8. srpnja 2019. - 16:01

Temperature su odavno prešle granice ljetnog barometra i samo želimo boraviti u ugodnim klimatiziranim prostorima. A kada u to još uklopite ono što svi želimo - dobre modne ulove sezone, shopping centar Dalmare idealno je odredište za čitavu obitelj. Stoga, napravite mjesta u ormaru jer u Dalmareu cijene padaju i do 70 posto. I požurite, jer valja ugrabiti željene komade dok još uvijek ima veličina!

Svima omiljene high street brendove S.Oliver, New Yorker, Mango i H&M nisu zaobišla sezonska sniženja, a, osim ljetnih komada, po odličnim cijenama možete uloviti ponešto iz prošlih jesensko/ zimskih kolekcija.

 

S bogatim izborom udobne i moderne obuće za izlaske, večere i lagane šetnje gradom, čekaju vas Peko, CCC, Mass shoes i ShoeBeDo, dok ćete u Adidas, Intersport, Nike, Hervis, i Sport Vision trgovinama pronaći sve što vam treba za aktivno sportsko ljeto. Tu su i brojni popusti u trgovinama dm, Konzum koji garantiraju pravo osvježenje vas i vašeg doma, a za zavidnu liniju i zdravlje, nezaobilazan je fitness koncept Gyms4You.

 

Od omiljenog shoppinga predahnite u McDonald's restoranu na prvoj etaži shopping centra ili uz slatke delicije u Galetini, prepoznatljivoj po palačinkama na svome meniju, a čeka vas i raznovrstan izbor pića, svježe prešanih sokova i proteinskih shakeova. Ako ste kavoljubac, onda svoj eliksir razbuđivanje možete popiti u cafee baru Urban i caffe baru Oscar.

 

Kako je Centar započeo s novim ljetnim vremenom, tako je i autobusni vozni red uzeo godišnji odmor, a od rujna se vraća na snagu.

19. travanj 2024 05:06