StoryEditorOCM
Lifestyle'SEGWAY' i na našim ulicama

Koja bi ti se naša žena uspela na to? Prevarili biste se - i šibenske neviste voze električni romobil

19. ožujka 2019. - 11:38

- Kako znaš da je strankinja? Ne more bit naša nikako! Strankinja je! Koja bi ti se naša žena uspela na to? - sašaptavale su se dvije domaće ispred DM-a na šibenskom autobusnom kolodvoru, dok je gospođa s električnog romobila razgovarala mobitelom.

A mi im, evo, rješavamo nedoumicu – ne, nije strankinja, nego je naša, Zagrepčanka, i to još i šibenska nevista, Jasna Ivić. Koja koristi 'Segway' za kratke relacije, po gradu, kad se negdje žuri.

- Kao što je to danas, kad mi je svekrvi rođendan, pa mi se žuri uzet joj poklon. Uostalom, i meni je ovaj 'Segway' rođendanskli poklon od sina koji zna da je mama kao mala vozila romobil. Bit će mu drago kad vidi da ga koristim i ovdje - kazala nam je razgovorljiva gospođa Jasna koja se sa svojim romobličićem na baterije, i danas kad više nije tako mala, očito bar na tren vrati u bezbrižne dane djetinjstva.

I što jest jest, stvarno je zgodan kad se čovjek umori od šetanja i hodanja. A i teško ćete s njim ostati nezamijećeni. Možda čak završite i u novinama i na portalima kao naša gospođa Jasna.

27. travanj 2024 03:57