Dani ljubavi u optici Ghetaldus Split 20% popusta na dioptrijske i sunčane okvire!

Dani ljubavi u optici Ghetaldus Split

Bez obzira tražite li savršeni poklon za Valentinovo za svoju bolju polovicu ili za sebe, dioptrijske ili sunčane naočale će uvijek ispuniti sva očekivanja. Najpoželjnije modele dioptrijskih i sunčanih naočala pronađite u optici Ghetaldus Split i to na 20% popusta, bez ikakvih ograničenja, na sve vrste plaćanja.

Top modele dioptrijskih i sunčanih naočala potražite u poslovnici Optike Ghetaldus Split u Kalelargi, na adresi Jurja Šižgorića 1, Šibenik.

Optika Ghetaldus Split već 60 godina predvodi modne trendove u Dalmaciji s najvišom razinom stručnosti i znanja iz svijeta optike. Vrhunska usluga i kvaliteta vida naš su glavni fokus, iz tog razloga smo omogućili i besplatnu kontrolu dioptrije uz svaku kupnju, Nemojte čekati i rezervirajte svoj termin već danas, na broj telefona: 022/214-435

Popust se odnosi na sve izložene modele dioptrijskih i sunčanih naočala, te vrijedi samo od četvrtka 14.02. do subote 16.02.2019. Popust se obračunava na blagajni.

Više na: www.ghetaldus-split.hr

Naslovnica Lifestyle

Najčitanije

Istražili smo U hrvatskim trgovinama pogače 'napumpane' s čak 20 aditiva koji mogu uzrokovati astmu i dermatitise, a ne žute se od jaja... Nutricionistica: Nikada to ne bih dala svojoj djeci!

U hrvatskim trgovinama pogače 'napumpane' s čak 20 aditiva koji mogu uzrokovati astmu i dermatitise, a ne žute se od jaja... Nutricionistica: Nikada to ne bih dala svojoj djeci!
Je li moguće da više ne možemo kupiti pravu domaću sirnicu, zamijenile su ih one uvozne u kojima je 20 aditiva, ...
U hrvatskim trgovinama pogače 'napumpane' s čak 20 aditiva koji mogu uzrokovati astmu i dermatitise, a ne žute se od jaja... Nutricionistica: Nikada to ne bih dala svojoj djeci!