StoryEditorOCM
LifestyleTEŠKO VRIJEME

Nakon podizanja optužnice protiv njega, poznati pjevač sa suprugom otišao naći snagu na posebnom duhovnom mjestu, danas slave i petu godišnjicu braka

Piše L.L.
19. siječnja 2019. - 21:23

Samo tjedan dana nakon što je protiv njega podignuta optužnica zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, Tony Cetinski je sa suprugom Dubravkom otputovao u Jeruzalem, gdje su danas proslavili petu godišnjicu braka, piše Gloria.

Da zajedno u najtežim trenucima Tony i supruga snagu crpe u vjeri dokazuje i citat iz Novog zavjeta koji su objavili na društvenim mrežama:

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Prorokovanja? Uminut će. Jezici? Umuknut će. Spoznanje? Uminut će".

Cetinski je puno puta isticao kako mu je treći brak donio sreću, te kako mu je supruga najveća podrška i osoba koja unosi mir u njegov život.

"Supruga je moje svjetlo, cijelo vrijeme je uz mene. Ona je nešto što mi je sam Bog poslao" - izjavio je Tony za Gloriju nakon nesreće.

Prema izvješću pulskog Općinskog državnog odvjetništva, Cetinskom se na teret stavlja da je protivno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama upravljao osobnim vozilom marke Mercedes pulskih oznaka kolnikom Puste ulice u Rovinju te vozilom ušao u oštar zavoj u lijevo bez da se prethodno uvjerio može li tu radnju poduzeti na siguran način po druge sudionike u prometu, kao ni da brzinu kretanja svog vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

U optužnici stoji i da nije obratio pažnju na Ibrahima Kevljanina (62) koji je ležao na kolniku Puste ulice, već da je vozilom prešao iznad njegova tijela. Narušenog zdravlja uslijed srčane bolesti i u teškom akutnom alkoholiziranom stanju, Kevljanin je na leđima ležao na kolniku te je od posljedica prometne nesreće smrtno stradao na mjestu događaja.

20. travanj 2024 06:43