DJ Adventurica Djeco dođite u galeriju na Trgiću i zasvirajte sa šibenskim DJ-ima

DJ Adventurica

 

U sklopu DJ Adventure, koja se tijekom cijele druge polovice prosinca svakodnevno odvija na Trgiću, u Studiju Galerije sv. Krševana, u bivšoj galeriji Matija, će u četvrtak 27. prosinca od 18 sati biti održana i DJ Adventurica na kojoj će se mališani moći družiti s glazbenicima, svirati na njihovoj opremi i naučiti kako sve to radi!

Pozivamo mališane i roditelje da nam se pridruže na tom malom partyu prije onog novogodišnjeg na kojem će mame i tate plesati na Trgiću uz najuspješniji regionalni DJ sastav After Affair te Roof AW, kažu u Udruzi RatCat čiji će predstavnici, zajedno s ekipom Adventure, mališanima približiti glazbu i svijet DJ-a.

Šaljemo dvojicu DJ-a koji će djeci sigurno biti jako zanimljivi jer Andrija (Bake Junior) je, osim što je glazbenik, ujedno i profesor povijesti zaposlen u šibenskoj Ustanovi Tvrđava kulture pa će im moći pričati i o starom Šibeniku te o tome kakva je glazba bila nekada, a Lovre (Lawrence Klein) je magistar ekonomije pa će im ispričati kako uspješni DJ-i od svog posla mogu kupiti puno čokolade i sladoleda. – poručuju iz udruge RatCat kojoj je Grad Šibenik zbog iznimno uspješne godine povjerio događanja na Trgiću gdje se svakodnevno održava DJ program na kojem će do nove godine nastupiti preko 20 DJ-eva.

Na DJ Adventuri bit će i njihov prijatelj Mr D, mladi otac čija je oprema već nekoliko puta poslužila kao dječja igračka, a koji će djeci ispričati sve o tome kako se kvalitetno i uspješno vrte ploče.

Sve u svemu, očekujemo puno lude zabave, dobre glazbe i dječjeg smijeha u pogonu Adventurice, galeriji Matija, 27. prosinca od 18 sati – poručuju organizatori. Podsjetimo, u galeriji Matija, osim redovnih radionica, organizirat će se i dječji doček Nove godine u ponedjeljak, 31. prosinca u 17 sati!

Naslovnica Lifestyle

Najčitanije

intervenirala i policija Kako je društvo s luksuzne jahte u dubrovačkom klubu 'nabilo' račun od 50 tisuća eura: uživalo se uz egzotične plesačice u nojevom perju, pilo se sve, čak i boce od 220 tisuća kuna... A onda je princ u 6 ujutro shvatio da nema dovoljno keša

Kako je društvo s luksuzne jahte u dubrovačkom klubu 'nabilo' račun od 50 tisuća eura: uživalo se uz egzotične plesačice u nojevom perju, pilo se sve, čak i boce od 220 tisuća kuna... A onda je princ u 6 ujutro shvatio da nema dovoljno keša
Ma koliko (pre)bogati bili, gosti s luksuzne jahte “Yas” koja plovi pod zastavom Ujedinjenih Arapskih Emirata, o...
Kako je društvo s luksuzne jahte u dubrovačkom klubu 'nabilo' račun od 50 tisuća eura: uživalo se uz egzotične plesačice u nojevom perju, pilo se sve, čak i boce od 220 tisuća kuna... A onda je princ u 6 ujutro shvatio da nema dovoljno keša