HO-HO-HO..... SJEVERNI POL SELI SE U DALMARE I KOLO SREĆE SE OKREĆE…
 

HO-HO-HO.....

Najuzbudljiviji vikend u godini kada Djed Božićnjak dijeli darove i božićna groznica dosiže vrhunac. Ove subote, 22. 12., Sjeverni pol seli se u shopping centar Dalmare. Djedici će se pridružiti Baka Mraz, Borko, Sob Sobek i vilenjaci. Vesela ekipa spremna za slavlje čeka vas od 17 do 20 sati

Najljepši dan u godini je blizu, pripreme su u tijeku, a u Dalmareu su svi uzbuđeni u iščekivanju Djedice i njegove družine. Vijest da se Sjeverni pol seli kod nas posebno će razveseliti najmlađe, koji će moći iskusiti pravi duh Božića s svim njegovim čarima.

Vaši mališani od 10.30 do 13 sati mogu započeti predbožićno jutro u pravom smislu riječi. Očekuje ih puno kreativnih i interaktivnih radionica na kojima će se moći pripremiti za dolazak omiljenog Djedice. Zajedno ćemo izrađivati čestitke i ukrašavati bor kako bi sve bilo spremno. A u popodnevnim satima ih očekuje vesela ekipa spremna za slavlje. Ali, naravno, da druženje ne može proći bez zabavnih igara i posebne predstave.

“Zadnji poziv: audicija za Vilenjake” predstava je o vijesti koja je odjeknula na Sjevernom polu kako Djedica otvara audiciju za vilenjake jer ima jako puno posla oko Božića i pomoć mu je više nego dobro došla. Kako je tekla audicija i tko je postao djedov pomoćnik, dođite i saznajte u Dalmare centru. Djedica se i nama obratio za pomoć, a mi pozivamo sve mališane koje žele biti dio božićnog tima da se učlane u Vilenjački klub i postanu Djedovi pomoćnici. Zaigrat ćemo i Božićno kolo darova, a nakon toga slijedi ono što smo najviše iščekivali - Djed Božićnjak dijeli darove.

Za one malo starije, Dalmare je pripremio odlične nagrade…trebate samo zavrtjeti  kolo sreće i ako vam se posreći možete osvoji vrijedne nagrade…

Pridružite nam se pred najljepši dan godine kako bi ga u veselju i radosti zajedno dočekali!

Naslovnica Lifestyle

Najčitanije

Istražili smo U hrvatskim trgovinama pogače 'napumpane' s čak 20 aditiva koji mogu uzrokovati astmu i dermatitise, a ne žute se od jaja... Nutricionistica: Nikada to ne bih dala svojoj djeci!

U hrvatskim trgovinama pogače 'napumpane' s čak 20 aditiva koji mogu uzrokovati astmu i dermatitise, a ne žute se od jaja... Nutricionistica: Nikada to ne bih dala svojoj djeci!
Je li moguće da više ne možemo kupiti pravu domaću sirnicu, zamijenile su ih one uvozne u kojima je 20 aditiva, ...
U hrvatskim trgovinama pogače 'napumpane' s čak 20 aditiva koji mogu uzrokovati astmu i dermatitise, a ne žute se od jaja... Nutricionistica: Nikada to ne bih dala svojoj djeci!