StoryEditorOCM
LifestylePOLIKLINIKA AFFIDEA VITA

Šibenik je u skladu sa svjetskim zdravstvenim trendovima

Piše Luka Bakotin
15. listopada 2018. - 12:06

Šibenik je jedan od rijetkih hrvatskih gradova u kojima građani imaju mogućnost napraviti zdravstvene pretrage na najsuvremenijim aparatima koji prate dijagnostiku. Na jednom mjestu, u poliklinici Affidea Viti u to su se nedavno uvjerili i treneri vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska.

Uvijek u pokretu tim Aktivne Hrvatske predvođen trenericom Asjom Petersen posjetio je polikliniku Affidea Vita u Šibeniku. Ovom prilikom, cijenjena pilates trenerica Asja Petersen prepustila se u ruke dr. Jakše Škugora koji je najsuvremenijom medicinskom dijagnostikom provjerio njezin zdravstveni status. Budući da trenerica Asja svoje tijelo vrlo često dovodi do zadnjih atoma snage prilikom izvođenja napornih vježbi, najbitnije svakom treneru je što prije tijelo povratiti u punu fizičku spremu. U najkraćem roku pacijent poliklinke dobiva detaljan uvid u svoje zdravstveno stanje, što olakšava činjenicu da smo spašeni lista čekanja, a trenerica Asja uspjela je i pregledati  koljeno koje ju ponekad zna boljeti, no ustanovljeno je da je sve u najboljem redu.

Affidea Vita u Šibeniku nudi niz najsuvremenijih medicinskih usluga počevši od detaljnog sistematskog pregleda i laboratorija pa sve do dijagnostičkih usluga najmodernijim medicinskim uređajima poput magnetske rezonance, kompjuterizirane tomografije, ultrazvuka i rendgena koji zahvaljujući znanstvenim dostignućima otkrivaju i vrlo sitne, rane promjene u organizmu. 

Affidea Vita u Šibeniku pripada prestižnom lancu Affidea koji predstavlja vodećeg europskog pružatelja usluga napredne radiološke i laboratorijske dijagnostike te usluga radioterapije. Šibenska Affidea Vita tijekom niza godina poslovanja, uz tim vrhunskih stručnjaka, dugogodišnje medicinsko iskustvo i velika ulaganja u kompetencije cjelokupnog tima,  postala je nezaobilazna, kako privatnim pacijentima tako i pacijentima javnog zdravstvenog osiguranja. 

Upravo je naše zdravlje najvrijednije što posjedujemo i trebali bismo se odgovorno ponašati prema svome tijelu, osluškujući ono što nam ono poručuje. Vrijedni tim stručnjaka poliklinike Affidea Vita na najbolji i najbrži način učinit će spas Vašem zdravlju.

19. travanj 2024 00:30