StoryEditorOCM

Osvježavajuća ljetna sniženja u Dalmare centru!<br />  

Piše PROMO
29. lipnja 2018. - 13:30



Iako se, sudeći prema vremenu u većini Hrvatske to ne bi dalo zaključiti – ljeto je tu! Završila je škola i uskoro kreće sezona godišnjih odmora. A za sve one koji se uoči odlaska na odmor namjeravaju počastiti shoppingom, Dalmare centar pripremio je sjajno ljetno sniženje! Stoga, napravite mjesta u ormaru jer u Dalmareu cijene padaju i do 70 posto! I požurite, jer valja ugrabiti željene komade dok još uvijek ima veličina!


 
Svoje najljepše ljetne kombinacije složite birajući među poznatim brendovima i trgovinama kao što su Mango, H&M, Replay, Sportina, Calzedonia, Tom Tailor, New Yorker, Leo store, S. Oliver, Di Caprio ili Mana. A kako biste svoje ljetne sportske aktivnosti prakticirali s puno stila, uputite se u Adidas ili Nike store, te multibrand sportske trgovine Intersport, Hervis ili Sport Vision.


 
Osim kupanja i sunčanja, ljeto je stvoreno i za duge, romantične šetnje. A za to, uz odabrano društvo, svakako treba osigurati i udobnu obuću. Zaputite se stoga u trgovine Peko, CCC, Mass Shoes i ShoeBeDo te odaberite najbolje za vaša stopala!


 
A kako biste vaše iskustvo kupovanja u Dalmare centru zaokružili na najbolji mogući način, zastanite i priuštite si kratak predah uz ukusne zalogaje i okrjepu u restoranu Food & Food. Birajte između ukusnih pizza, sočnih lasagna, mirisnih špageta ili maštovitih rižota. A za one koji se baš nikad ne odriču zdrave hrane,  tu su vitaminske salate, svježe juhe te razni mesni i riblji specijaliteti. Naravno, posebnu smo pažnju posvetili i najmlađima, za koje smo pripremili brojne sadržaje!
 
Dođite u Dalmare i uživajte u ljetu i odličnim sezonskim popustima!!!


 

24. travanj 2024 18:36