StoryEditorOCM
LifestyleLjeto u Dalmare centru!

Dalmare je spreman za ljetne modne radosti<br />  

Piše PROMO
28. svibnja 2018. - 16:27

Ljeto je vrijeme opuštanja, dugih šetnji rivom i kratkih haljina, prozračnih i ležernih outfita, velikog plavetnila i cvjetnih motiva... I napokon je stiglo u grad! A sve što vam treba za još jedno modno osviješteno ljeto pronaći ćete u shopping centru Dalmare, u čije su trgovinestigle nove kolekcije.Na jednome mjestu čekaju vas sjajni modni ulovi renomiranih svjetskih i domaćih brendova, omiljeni artikli za dom, putovanje ili plažu, kvalitetni proizvodi za njegu i održavanje zdravlja...
 
Trgovine Mango, H&M, Replay, Sportina, Calzedonia, Tom Tailor, New Yorker, Leo store, S.Oliver, Di Caprio, Mana, u svojim novitetima kriju šarenilo izbora. Bez lepršavih haljina, lanenih odjevnih komada za nju i njega i novog kupaćeg kostima ne možemo zamisliti ovu sezonu, u kojoj možete i dalje biti chic i u trendu.
 
Da je i ovog ljeta naglasak na koraku lakom, dokaz su trgovine Peko, CCC, Mass shoes, ShoeBeDo s novim izborom udobne i trendi obuće za ljetne izlaske, večere i lagane šetnje gradom. Sportske trgovine Adidas, Intersport, Nike, Hervis i Sport Vision također su spremne za ljeto puno avantura u planinama, uz rijeke ili šumovite gradske šetnice.
 
Predah od shoppinga pronađite u nezaobilaznom restoranu, pizzeriji i baru Food & Food ili u McDonald'su. A posebna poslastica za mališane je moderno opremljena igraonica Happyland, čije educirano osoblje svaki tjedan priprema novo iznenađenje.
 
 

26. travanj 2024 12:22