StoryEditorOCM
LifestyleProblem o kojem se šuti

Poznati Hrvati o kokainu na estradi: 'To je dostupno svima, ovisi samo koliko se dubok džep ima...', 'Ja nisam imala takvih prilika!'

Piše PSD
26. veljače 2018. - 10:30

Uz glazbenu scenu oduvijek se vezala i poprilična količina - droge. Naša estrada, iako kaska za svjetskom, sigurno nije imuna na taj problem, pa su u Inmagazinu Nove Tv odlučili popričati o tome.

Koliko ga ima, što se sve nudi i u kojim prilikama, upitali su neke naše poznate face. Svi su, začudo, bili poprilično pričljivi, pa su bez dlake na jeziku prokomentirali situaciju. Dok neki ni ne znaju što je to, drugi ne mogu pobjeći od prisutnosti droga svuda okolo... Čini se da je estrada širok pojam.

"Naravno da toga ima... Al', opet je stvar kako ćeš ti tome pristupiti, jesi li labilan ili ne... Kako ćeš podnijeti sve te stresove koje nam showbizz daje... Vidi, uvijek se popije koja čašica viška, to nije zabranjeno. Ali, što se tiče droga, nisam ja taj lik", rekao je Mario Roth, pjevač grupe 'Vigor' za kojim lude žene. Slavonac je, pa mu se alkohol tolerira.

Splićanka Gianna Apostolski imala je dosta iskustva s kokainom u krugovima u kojima se kretala.

"Nema to samo u svijetu estrade, to općenito ima u globalu, u cijelome svijetu", rekla je Apostolski ležerno. "Onaj tko nešto proba, nešto konzumira, a ne navuče se na to - to je super, ja mu skidam kapu. A sve one labilne osobe, koje su inače u životu labilne, ja bih im preporučila da ne eksperimentiraju uopće sa ikakvim drogama", dodala je.

"To je dostupno danas svugdje i svima, zavisi samo koliko osoba dubok džep ima", bacila je i rimu.

Njena sugrađanka Jelena Rozga pojma pak nema što su droge.

"Ja u životu ne znam što je to. Drogu nikad nisam probala, alkohol ne pijem... Kod mene stvarno vrijedi ona 'Ne pijem...', u stvari, zapalim tu i tamo cigaretu, ali ne, alkohol, droga, to ne!", rekla je pjevačica.

Teško je povjerovati, ali Snježana Mehun nikada nije imala niti priliku probati kokain.

"Ja osobno, sad će svi prevrnut očima, ali nisam imala takvih prilika... Imala sam davno jednu prijateljicu koja se s time borila, imam, onako, priličan višak serotonina, pa nemam potrebu za time...", rekla je Mehun, a našla je poduzetnica i rješenje za sve one kojima se hormon sreće ne izlučuje pojačano. Ipak je to genetski, tvrdi.

"Razumijem ljude koji tome pribjegavaju. Meni ih je žao. Trebali bi se više baviti sportom", uvjerena je.

Za količinu droge na sceni Hana Hadžiavdagić krivi pak 'hipi modu' i pušenje marihuane. Tako je, kaže, sve krenulo, 'to je tada bilo moderno'. Uvijek je toga bilo, e sad više ili manje...

"Puno toga ima u ovom svijetu. Masu puta bila sam u društvu gdje mi je nuđen kokain i razne supstance. Ali ako si jakog karaktera kao ja onda možeš sjediti i tri dana uz osobu koja to uzima. Ja previše volim sebe, svoj izgled i sve ono što sam postigla da bih kroz takve stvari prolazila", rekla je.

Ima i prijedlog uz koji će svima biti bolje. Država bi, kaže Hana, trebala legalizirati 'to sve' i lijepo prodavati i uzimati PDV. Prostituciju također, dodala je.

Priznala je najpoznatija bosanskohercegovačka influencerica jednu drugu ovisnost - o čokoladi. 

19. travanj 2024 21:21