StoryEditorOCM
LifestyleMiss Šibensko-kninske županije 2017

Ljepotice prijavite se - danas prvi casting u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku

Piše šibenski.hr
6. svibnja 2017. - 02:38


Ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske slavi svoj 25. rođendan i osim brojnih noviteta koje spremaju iz direkcije , novost je da su od ove godine vlasnici licence za Šibensko-kninsku županiju šibenski pjevači Marko Škugor i Branimir Bubica koji u suradnji sa Love Story Weding agencijom  organiziraju jubilarni izbor.

- Šibensko-kninska županija je rekorder po osvojenim titulama u proteklih 25 godina . Čak  pet missica iz naše županije  ponijelo je lentu najljepše u Hrvatskoj , a plan je ostati na vrhu i  produkcijski podignuti ljestvicu samog izbora u narednih par godina, kažu organizatori, te dodaju da je  u  projekt uključen  velik broj šibenskih kreativaca koji će dati svoj doprinos ovogodišnjem izboru, o čemu će javnost na vrijeme biti upoznata. 

Osim automobila za najljepšu Hrvaticu,  djevojke čekaju i brojne vrijedne nagrade kako na izboru za miss Šibensko-kninske župnije tako i na završnom natjecanju.

Prvi casting održava se  danas,  subota 6. svibnja,  u foajeu HNK Šibenik s početkom u 10 sati . Među ostalima  u žiriju  će sjediti i Maja Spahija , miss Hrvatske  2015.

- Naša želja i krajnji cilj je da  još jedna djevojka iz naše županije ponese titulu najljepše, da se Šibenik ove godine može pohvaliti i dičiti kako ima šestu missicu.  Još nije kasno za prijave , pa zato djevojke  požurite, poručuju organizatori.
Prijaviti se možete na : https://miss.hr/Izbor-Miss-Hrvatske/Prijavnica#.WQxzbdLyjIU












 

18. travanj 2024 19:57