StoryEditorOCM
LifestyleOTKRIVAMO:

Proizvod zbog kojeg možete zaboraviti na umjetne trepavice i japansko iscrtavanje obrva

Piše PR
6. veljače 2017. - 09:15
LASHBEAUTY


Ovoga ljeta, sve je popularniji prirodan izgled, stoga zaboravite na umjetne trepavice i umjetno iscrtane obrve. Na našu sreću, se na našem tržištu pojavio revolucionarni serum za rast trepavica i obrva, koji je već oduševio poznate Hrvatice!
 
Ultra duge trepavice …
… sada su dostupnije nego ikad! Uz Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica, vaše trepavice će postati duže  gušće, te će se vidljivo smanjiti njihovo lomljenje i ispadanje. Za razliku od umjetnih trepavica koje mogu naštetiti vašim trepavicama i čak izazvati njihov gubitak, tanak sloj Lux-Factor seruma zaštiti će vaše trepavice od štetnih vanjskih utjecaja. Aktivni sastojci u Lux-Factor Eyelash serumu ojačat će vaše trepavice od korijena do vrha, što će rezultirati punijim, jačim i dužim.
 


Prirodni serum koji nije testiran na životinjama
Serum Lux-Factor Eyelash testiran je na 4000 korisnica, a rezultati su pokazali da redovitim korištenjem seruma, trepavice postaju duže za čak 25% i gušće za čak 85%. Trepavice također postaju tamnije čak za dvije nijanse i na taj način postižete učinak make-up efekta bez korištenja maskare.


 
Za bujne obrve
Serum, koji je namijenjen i najosjetljivijim očima, ubrzava rast obrva, zato ga možete koristiti i u tu svrhu bez straha od štetnih vanjskih utjecaja. Iscrtavanjem obrva olovkom ili japanskom metodom, gotovo je nemoguće izbjeći neprirodan izgled. Serum možete primijeniti i na dijelovima na kojima obrve ne rastu, te na taj način zadržati njihov prirodan izgled.


 
Fantastičan napredak nakon 28 dana redovite upotrebe seruma za rast trepavica.
 

Lux-Factor Eyelash oduševio je i brojne poznate Hrvatice!
 
Pjevačica Lana Jurčević
"Danas i trepavice možeš ‘uzgojiti’. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo… nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka."
 

 
TV voditeljica Ecija Ivušić
"Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor Hrvatska i moje malenkosti."
 

 
TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković
"Svakodnevno dobivam upite vezano za moje trepavice. Prije par mjeseci konačno sam se odlučila na nadogradnju, ono što je u svemu tome zanimljivo je da serum Lux-Factor Eyelash za jačanje i rast prirodnih trepuškica bez kojih nadogradnja izgleda u najmanju ruku nakaradno. Spomenuti serum mažem navečer uz korijen mojih trepavica što nimalo ne smeta nadogradnji, čak šta više dugotrajnije su. Koristila sam serum mjesec i pol dana i uvjerila se osobno u sve gore napisano jer ja kada nešto i reklamiram na svom profilu onda želim da bude vjerodostojno, nešto što je meni pomoglo i što zaista funkcionira."
 


Želite li serum koji je oduševio poznate Hrvatice isprobati i vi? Sada imate pravu priliku za to!
Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 30 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.
 

19. travanj 2024 17:58