StoryEditorOCM
GlazbaJoš 10 dana

Posljednja prilika da zgrabite ulaznice za koncert Michaela Kiwanuke!

1. srpnja 2019. - 19:55

 

Do koncerta britanske soul senzacije Michaela Kiwanuke na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila ostalo je još samo 10 dana i 100 ulaznica, a zna se i tko će biti zaslužan za glazbenu uvertiru, kao i već dobro poznatu zabavu pod tribinama nakon koncerta.

Svi koji nisu, još uvijek stignu osigurati svoju ulaznicu i biti među sretnicima koji će uživati na tvrđavi. Genijalni Kiwanuka prošlog je tjedna s nogu oborio publiku na prestižnom Glastonbury festivalu, stoga ga Šibenik očekuje s nestrpljenjem. Ovaj uglađeni britanski džentlmen provest će publiku kroz uzbudljivo glazbeno putovanje na jednom od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj.

Čast da nastupi prije glavne zvijezde pripala je mladoj zagrebačkoj kantautorici Nini Bajsić. Kombinacija njenog glasa, indie folk zvuka i countryja osvaja na prvu. Autorske pjesme izvodi u pratnji violinistice Jasmine Bojić, dok će im se na šibenskom nastupu pridružiti i pijanist Vid Adam Hribar.

S glavne pozornice večer se premješta pod tribine gdje će za uvijek nepredvidljivu i zanimljivu glazbenu selekciju disca, funka, soula i rock'n'rolla biti zaslužan Tomo Ricov. Poznati glas sa zagrebačkog Yammat FM-a definitivno spada u cijenjenu kategoriju veterana hrvatske DJ scene na kojoj od osamdesetih bira glazbu u najpoznatijim zagrebačkim klubovima. Bez sumnje je kako će na Tvrđavu sv. Mihovila donijeti razigrani duh osamdesetih u kombinaciji sa suvremenim klupskim trendovima.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava (blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Pointu šibenskih tvrđava) te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets po cijeni od 270 kuna.

Važno je napomenuti da svi korisnici Mastercard® i Maestro® kartica pri kupnji ulaznica ostvaruju popust od 10%  pri kupnji na svim navedenim prodajnim mjestima, dok je u City Pointu (Don Krste Stošića 1) Tvrđava kulture osigurala popust u istom iznosu za vjerne članove Kluba prijatelja (individualnim članovima na jednu, a obiteljskim na kupnju dvije ulaznice). Na istoj adresi vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznice.

 

18. travanj 2024 19:23