StoryEditorOCM
GlazbaSTIŽU TALIJANSKI DJ-evi

Glazbeni šlag na tortu zvanu Svjetsko prvenstvo u jedrenju: Marvin & Guy na Maloj loži

15. svibnja 2019. - 11:52

Popularni talijanski DJ duo Marvin & Guy nastupit će početkom lipnja na Trgu Ivana Pavla II. (Mala loža) u centru Šibenika, koji će u to doba biti domaćin završnice Svjetskog prvenstva u jedrenju po ORC-u, na kojem se očekuje više od 3000 sudionika i drugih gostiju.

Poručuju to iz šibenske gradske uprave, uz napomenu kako će se party na otvorenom održati 7. lipnja, a osim talijanskih glazbenika, koje još nazivaju i "svemirskim kaubojima", na Maloj loži će nastupiti i domaći glazbenici Bakula i Lawrence Klein te Beepolar iz Komiže. Program će krenuti tijekom kasnih popodnevnih sati i potrajati do malo iza ponoći, kada se zabava seli u Tunel u Mandalini i nastavlja se sve do zore.

– Nastup Marvin & Guya bit će šlag na torti završnice Svjetskog prvenstva u jedrenju. U Šibenik su pozvani zbog originalnosti te nevjerojatno širokoga glazbenog opusa kojim barataju i, prema svemu sudeći, prostor Male lože u staroj gradskoj jezgri mogao bi biti kao stvoren za njih. Šibenčanima i njihovim gostima podarit će višesatni DJ set zasnovan na modernom techno i disco zvuku, koji rado miješaju sa starinskim, "sanremovskim" melodijama. Zanimanje za nastup Marvin & Guya u Šibeniku je veliko i očekuje se dolazak brojnih fanova iz susjednih gradova, ali i iz cijele Hrvatske i regije – priopćuju iz resornog gradskog ureda.

Dolazak talijanskih gostiju organizirali su, inače, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Udruga RatCat, koja unatrag godinu dana kontinuirano dovodi brojne strane izvođače, pa je Šibenik trenutačno jedan od najjačih hrvatskih centara melodične elektroničke glazbe i primjer uspješne suradnje lokalne samouprave i civilnog sektora.

25. travanj 2024 01:41