StoryEditorOCM
Glazba'Imamo hit'

Marko Škugor i Luka Basi pjevaju "Ružo Bila"

Piše šibenski.hr
23. ožujka 2019. - 17:09

Luka Basi i Marko Škugor mladi su i beskrajno talentirani pjevači koji su svojim pjesmama, vokalnim sposobnostima, ali i nepretencioznim šarmom zaslužili poštovanje brojne publike.

Njihovi spotovi broje milijunske preglede, održali su mnoge koncerte za koje se traži karta više i iako bi mogli, svaki iz svog pobjedničkog kuta na onoga drugoga gledati kao na konkurenciju, odlučili su udružiti svoje glazbene talente i snimiti duet. 
I to kakav! „Ružo bila" prava je mediteranska oda ljubavi i posveta ženama koje su inspiracija za sve najbolje što muškarac može dati od sebe kad upozna onu pravu pa tako u samo nekoliko sati ruši rekorde gledanosti i pršti od pozitivnih reakcija.
 
Autor teksta je Nenad Ninčević, autor mnogih hitova pa tako i nekoliko Markovih uspješnica. Za glazbu je zadužan Raay, Slovenac koji također niže hit za hitom.
 
- Duet je zapravo bio potpuno neočekivan i spontan. Luku sam upoznao slučajno. Pozvani smo i jedan i drugi kao iznenađenje na svadbu u Puli. Mlada je zvala mene, a Luku je zvao mladoženja. Pripremili su iznenađenje jedno drugome pa tako i nama. Bilo nam je smiješno, ali je sve skupa ispalo jako lijepo, a i iz svega se izrodila i naša "Ružo bila", izjavio je Marko.
 
 
Marko je nedavno objavio po nekima novu himnu Dalmacije - "Vagabundu". Možda i ove dvije pisme izvede uživo već ovog ponedjeljka, 25.03., u koncertnoj dvorani Lisinski.
 
18. travanj 2024 14:40