StoryEditorOCM
GlazbaPUCA VISOKO

Je li Jacques Houdek pregrub prema Lidiji Bačić? 'Publici je dosta pornjave, nastupa u grudnjaku i gaćicama!' kaže i dodaje kako je Rokov trijumf 'pobjeda pristojnosti i glazbe!'

17. veljače 2019. - 18:32

Jacquesu Houdeku je Rokov talent zapeo za oko i uho u showu "Zvijezde". Veli nam kako je odmah uočio "factor x", Rokov dar za scenu, činjenicu da je rođeni pjevač.

Jacques u razgovoru za "Slobodnu" komentira kako Bog to dade nekim ljudima.

"Nekima dar za glazbu, nekima i mogućnost da to u drugima osjete. U Rokovim godinama nisam imao tako silnu podršku" - rezimira.

Najavljuje kako će se silno potruditi da mladom Splićaninu svojim znanjem i iskustvom omogući da lakše prođe kroz sve što ga čeka.

I Houdek i Rokov manager Mihovil Bek otvoreno najavljuju odlazak po pobjedu, imaju silnu vjeru u izraelski nastup. U tome ih neće omesti ni hejteri koji su brzopotezno u nekim sekvencama pobjedničke pjesme otkrili plagijat.

- Rezultat je rezultat, publika je pokazala čistoću Rokove pobjede - smatra Jacques.

"Ima tih hejtera, malo ih je, ali su glasni. Rokova je pobjeda - pobjeda pristojnosti, kulture, muzikalnosti, skladbe, kvalitete. Naša je to publika prepoznala, njoj je već dosta pornjave, nastupa u grudnjaku i gaćicama.

Publika je sve rekla. A mi kao tim smo tu da se potrudimo napraviti najbolji dosadašnji nastup pod hrvatskom zastavom. Roko je junak, heroj, radnik, on će dati sve od sebe. Mi ćemo dati sve od sebe, s punom vjerom idemo u pobjedu hrvatske glazbe" – preoptimističan je bio Jacques Houdek.

19. travanj 2024 23:27