StoryEditorOCM
GlazbaTrgić

City sessions bombon su nove Adventurine lokacije

Piše Šibenski.hr
11. prosinca 2018. - 13:53

Nova glazbena poslastica, ovoga puta pripremana sa šibenskim glazbenicima okupljenim u M.S.A.Q., dugo je "krčkala" u Adventurinoj kuhinji, a sada, gotova i spremna za posluživanje, predstavit će se na novoj Adventurinoj lokaciji - Trgiću u ulici Jurja Barakovića pod imenom City sessions hosted by M.S.A.Q.!

Nešto više o novom Adventurinom glazbenom programu rekao nam je Mate Skračić, glavni i odgovorni za pet različitih glazbenih kombinacija koje će kroz prosinac predstaviti s matičnim bendom: Dok smo s organizatorima Adventure pripremali nastup na Trgiću, rodila se ideja o intimnijem programu neopterećenom žanrovskim odrednicama, bez striktnog trajanja i unaprijed dogovorenih setova, kojemu je imperativ samo kvalitetna svirka koja će biti idealna glazbena pozadina pitoresknog trga šibenske gradske jezgre, adventskoga sajma i još jedan razlog za dobro druženje. Splet naših poznanstava, glazbenih projekata i dugogodišnjih suradnji iznjedrio je ovakav kolažni glazbeni projekt u kojem su Danijela Prpić, Boris Plazibat, Ivo Jerkunica, Toma Cukrov samo neka od imena koja će nam se pridružiti na glazbenim večerima na Trgiću, a pripremamo i nekoliko iznenađenja.

Prvi City session hosted by M.S.A.Q. feat. Chuck Boris najavljen je već za ovu subotu, 15. prosinca i donosi nam dašak jazza, soula, bossa nove i evergreena; već u srijedu, 19. prosinca ljuljat ćemo se u ritmovima funka i soula Lift Boyza; u subotu 22. prosinca M.S.A.Q. predstavit će plesnu kombinaciju jazza na trubi i elektronike, odnosno Baba Joju, dok za Badnju večer pripremaju glazbeno iznenađenje koju nisu otkrili ni autorima ovih redaka. City sessions zaključit će ovogodišnju, debitantsku seriju s DAN-CHI triom u četvrtak, 27. prosinca.

Podsjećamo, glazbeni program na Trgiću otvaraju u petak, 14. prosinca zbegecani jazzeri iz Scifidelity Orchestra, a prije City sessionsa subotnja popodneva će trima terminima razveseljavati ekipa iz komičarskog kolektiva Lajnap; 28. prosinca nastupaju mladi i izvrsni rokeri iz BluVinila, dok će u subotu, 29. prosinca novi glazbeni materijal predstaviti Nina Romić. Osim toga, Trgić postaje i mjesto susreta šibenskih DJ-eva koje je okupila uspješna udruga RatCat, a kulminaciju njihovog programa željno očekujemo u novogodišnjoj noći kada nam u goste dolaze poznati susjedi – After Affair i Roof AW kolektiv!

 

 

 

 

 

 

25. travanj 2024 16:00