StoryEditorOCM
GlazbaParijaneri, luda zabava čeka vas večeras na obali TEF-a

Veliki party elektroničke glazbe Honey Factory na kojem nastupa čak pet poznatih DJ-a počinje u 22 sata. Požurite po svoju ulaznicu!<br />  

Piše šibenski.hr
23. lipnja 2018. - 18:08

Na obali bivše tvornice TEF-a večeras će se održati veliki party elektroničke glazbe Honey Factory na kojem će nastupiti čak pet poznatih DJ-a.


Šibenski predstavnici ne toj ljetnoj smotri glazbe su Foxy, Bake Junior i Lawrence Klein koje ne treba posebno predstavljati publici jer su godinama prisutni na lokalnoj glazbenoj sceni. Jako nacionalno ime na partyu je Pytzek, jedan od najvećih poznavatelja house glazbe u Hrvatskoj, a veliko regionalno ime beogradski DJ Kristijan Molnar koji u Dalmaciji ima ogroman broj obožavatelja.  
 
Glazbeni program pod borićima uz nekadašnju zgradu carine u TEF-u počinje u 22 sata i traje do 6 sati ujutro kada će se, prigodnim intervencijama u prostoru, zabava transformirati u after party.

Tijekom jutarnjih sati partijaneri će dobiti vreće za sjedenje i ležanje kako bi mogli 'chillati' uz more i uživati u glazbenom dijelu programa primjerenom after partyu.   

Glavna inovacija u cijeloj toj priči je party brod, koji će u subotu u 19 sati ukrcati na šibenskoj rivi svega stotinu partijanera iz cijele Hrvatske, kako bi zajedno s DJ-ima na otvorenom moru uživali u zalasku sunca.

Ples na palubi traje do ponoći kada će party brod doploviti do TEF-a, a Bake Junior, Pytzek i Kristijan Molnar zajedno se sa svojom publikom pridružiti uzvanicima u Honey Factory luci i nastaviti partijati do jutra.

Šibenik će tako u plesno ljeto ući s trostrukom zabavom u jednom jer Honey Factory bit će party, boat party i after party.
Valja kazati kako je cijeli taj program bio najavljen za petak, ali je zbog nevremena sve prebaćeno na subotu.

Ulaznice za Honey Factory prodavat će se na ulazu na party po cijeni od 50 kuna, a ograničeni broj ulaznica za party brod mogu se još uvijek nabaviti na Maloj loži ili, ako ih ostane, na ulazu u brod na šibenskoj rivi podno katedrale u 19 sati prije polaska. 




 

26. travanj 2024 03:35