StoryEditorOCM
GlazbaIZABELA na Šansoni

Sestra Danijele Martinović prošla borbu protiv raka limfnih žlijezda i spremna je za veliki glazbeni povratak, publika je željna: Pitali smo se gdje si...

Piše M.K.
13. lipnja 2018. - 14:28

"Savršena...", "Sva lipota na jednom mistu", "Jako dobro" - tek su neki od komentara koji su stigli najnoviju pjesmu Izabele Martinović, baladu "Opusti se", s kojom će Splićanka raskošnog glasa nakon dvanaest godina popeti na pozornicu na Prokurativama.

Nakon što je objavila na svom profilu na Facebooku, Izabelu su i poznati i nepoznati zasuli i komplimentima i upitima gdje je bila sve ove godine.

Već se dugo vremena pitam što je s njom!?", "Prekrasna si!", "Divna!", "Žao mi je da niste više na sceni..." - pišu joj pratitelji, a sestra Danijele Martinović, zapravo, i nije bila toliko dugo vremena totalno izvan glazbe. Samo nije bila u prvom planu i nije nastupala pod svojim imenom, nego s bendom "Jukebox live".



"Namjerno sam se ‘inkognito’ ugurala. Tako sam napravila jer sam se htjela opušteno vratiti na teren, vidjeti kako ljudi reagiraju. Jako volim interakciju s publikom..." - otkrila je bivša pjevačica grupe "Stijene" u razgovoru za 24sata.

Otvoreno je progovorila i o dugogodišnjom borbom s bolešću, rakom limfnih žlijezda.

"Nisam u početku bila svjesna što je to, a možda je tako i bolje. Bilo je zeznuto, ali čovjek sve preživi. Najgore mi je bilo primanje lijekova i predrasude s kojima sam se susretala. Mama Ivanka mi je bila najveća podrška. Od početka do kraja sve je prošla sa mnom..." - ispričala je pjevačica raskošnog vokala o najtežim godinama.



Sada je presretna što se vraća na festivalske pozornice, nakon splitske i na onu šibensku. Njezini je poklonici nisu zaboravili.

"Najlipša i glasovno daleko najjača!" - poručuju joj na društvenim mrežama.

"Kovačiček, Lisac, Izabela i Yaya iz Jinxa" - složio je jedan pratitelj svoj "udarni" vokalni kvartet.

20. travanj 2024 12:09